Διδυμότειχο: Από τις 17 εώς τις 23 Δεκεμβρίου έρχεται “Η Αυλή του Άη Βασίλη”

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Δεκεμβρίου, 2023 18:57

Διδυμότειχο: Από τις 17 εώς τις 23 Δεκεμβρίου έρχεται “Η Αυλή του Άη Βασίλη”

Με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που θα πραγματοποιηθεί στο Διδυμότειχο την Κυριακή ξεκινάει και επίσημα την λειτουργία της και φέτος “Η Αυλή του Άη Βασίλη”

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου με ζωντανή μουσική, πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, και μετά το πέρας της φωταγώγησης η “Αυλή του Άη Βασίλη” ανοίγει τις πύλες της και στον αύλειο χώρο του 1ου Γυμνασίου (πρώην θερινό κινηματογράφο) με πολλές δράσεις, σε διοργάνωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου “Τα Δίδυμα Τείχη” με την στήριξη του Δήμου Διδυμοτείχου και με την συμμετοχή πολλών συλλόγων, σωματείων και φορέων.

Φέτος περίπου 9 σπιτάκια με διάφορες δράσεις και χριστουγεννιάτικη θεματική θα λειτουργήσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο ενώ όπως και πέρσι οι μικροί επισκέπτες θα λαμβάνουν έναν χάρτη για να περιηγηθούν στο πάρκο και να ανακαλύψουν όσα φιλοξενεί ενώ η κεντρική σκηνή θα φιλοξενεί μία διαφορετική παρουσίαση. Καλικάντζαροι με χειροτεχνίες, η μάγισσα των Χριστουγέννων με το μαγικό φίλτρο, γλυκιές δημιουργίες, νεράιδες με τα πινέλα τους, γράμματα με ευχές και πολλά άλλα σε οδηγούν στον Αη Βασίλη!


Κατά την διάρκεια της λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου πάρκου, το οποίο θα μείνει ανοιχτό εώς τις 23 Δεκεμβρίου και ώρες 17:00 με 21:00, θα λάβει χώρα και το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εθελοντικής Ομάδας Δράσεων Δήμου Διδυμοτείχου “Μια αγκαλιά Χριστούγεννα” ενώ ξεχωρίζει η Χριστουγεννιάτική Παρέλαση στις 21 Δεκεμβρίου που θα συμμετέχουν όλα τα σχολεία του Δήμου, σύλλογοι, και πολίτες, μικροί και μεγάλοι, ανοιχτή σε όλους, και θα ξεκινήσει από την Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Φέτος επίσης μετά τα Χριστούγεννα επιστρέφει και ο Άγιος Βασίλης με το νέο πρωτότυπο όχημά του στους δρόμους του Διδυμοτείχου, όπως και άλλες χρονιές, για να προσφέρει χαρά και δώρα στα παιδιά.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 16 Δεκεμβρίου, 2023 18:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV