Διανομή τροφίμων σε 250 οικογένειες στον Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 7 Οκτωβρίου, 2020 09:45

Διανομή τροφίμων σε 250 οικογένειες στον Έβρο

Διανομή τροφίμων σε 150 οικογένειες στον βόρειο Έβρο και σε 100 οικογένειες στο νότιο τμήμα από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον «ΜΑΣΟΥΤΗ»

150 οικογένειες παρέλαβαν δέματα με τρόφιμα στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα και στο Σουφλί ανακοίνωσε η Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου:

Η Ιερά Μητρόπολις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 6 του μηνός Οκτωβρίου ε.έ., σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Αθηνών και τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διενεμήθησαν σε 150 άπορες οικογένειες ισάριθμα δέματα με τρόφιμα στο Διδυμότειχο, στην Ορεστιάδα και στο Σουφλί.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τις ευχαριστίες του στον Γενικό Διευθυντή της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και την Εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, για την μεγάλης σημασίας συνδρομή τους προς το κοινωνικό έργο της ακριτικής μας Ιεράς Μητροπόλεως.

100 οικογένειες της Αλεξανδρούπολης και των Φερών παρέλαβαν δέματα με τρόφιμα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως:

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διένειμαν σε 100 οικογένειες της Αλεξανδρούπολης και των Φερών δέματα με τρόφιμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο καθώς και τις ευχαριστίες του στον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και την Εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, για τη μεγάλης σημασίας συνδρομή τους προς το έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολή μας, ιδιαίτερα στην δύσκολη εποχή με την πανδημία του Covid-19.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους δικαιούχους αποδέκτες των δεμάτων την ευλογία του Χριστού και κάθε καλό στις οικογένειές τους.


Συντάκτης Νewsroom 7 Οκτωβρίου, 2020 09:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV