Διανομή τροφίμων και ειδών ανάγκης σε Ορεστιάδα, Σουφλί και Διδυμότειχο

Συντάκτης Νewsroom 11 Νοεμβρίου, 2022 09:48

Διανομή τροφίμων και ειδών ανάγκης σε Ορεστιάδα, Σουφλί και Διδυμότειχο

Η πρόνοια και η φροντίδα του Επισκόπου της κατά το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα και το Σουφλί τοπικής Εκκλησίας μερίμνησε ώστε και κατά μήνα Νοέμβριο ε.έ. να μην στερηθούν τα απαραίτητα  άπορες και πολύτεκνες οικογένειες της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. Συγκεκριμένα στις 7 του μηνός Νοεμβρίου ε.ε., ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα, διανεμήθησαν:

α) δέματα τροφίμων σε 150 άπορες και εμπερίστατες οικογένειες, δράση που στηρίζεται από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και την υπεραγορά «Μασούτης» και


β) δέματα τροφίμων και ειδών υγιεινής σε 50 πολύτεκνες οικογένειες, δράση που στηρίζει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός με την ευκαιρία εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, για το ανύστακτο ενδιαφέρον του για τους ακρίτες, και τις ευχαριστίες του στον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, την Εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ και τους υπευθύνους της Ενώσεως Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, για την συνεχή στήριξη τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της παραμεθώριας Ιεράς Μητροπόλεώς μας.


Συντάκτης Νewsroom 11 Νοεμβρίου, 2022 09:48

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV