Διαδικτυακή διάλεξη στο Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Δ.Π.Θ.

Συντάκτης Νewsroom 9 Δεκεμβρίου, 2020 11:39

Διαδικτυακή διάλεξη στο Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Δ.Π.Θ.

Διαδικτυακή διάλεξη της Διευθύντριας του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (πρώην ΜΕΛΤ), Έλενας Μελίδη, με θέμα: «Από το Μουσείον των Ελληνικών Χειροτεχνημάτων στο Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού», στο Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Δ.Π.Θ.

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020


Στο πλαίσιο των επιστημονικών εκδηλώσεων του Εργαστηρίου Λαογραφίας και  Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 18.00, διαδικτυακή διάλεξη της Έλενας Μελίδη, Διευθύντριας του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού ΥΠΠΟΑ, με θέμα: «Από το Μουσείον των Ελληνικών Χειροτεχνημάτων στο Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού».

Προλογίζει ο Καθηγητής Μ. Γ. Βαρβούνης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Λαογραφίας και  Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Την επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η Επίκουρη Καθηγήτρια Λαογραφίας ΤΙΕ, Νάντια Μαχά-Μπιζούμη.

Σύνδεσμος συμμετοχής στη διαδικτυακή διάλεξη με Skype for Business ή Skype Meetings

https://meet.lync.com/duth/amacha/20EM00N7

Η Έλενα Μελίδη είναι διευθύντρια του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού (πρώην ΜΕΛΤ). Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών και Επιχειρήσεων στη Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου, και έχει Master of Arts in Cultural Management (withDistinction), UNIVERSITY of NORTH UMBRIA at NEWCASTLE School of Arts & Social Sciences. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Μεσαιωνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα «Το Εκκλησιαστικό Ένδυμα».


Συντάκτης Νewsroom 9 Δεκεμβρίου, 2020 11:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV