Διάκριση του ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2020»

Συντάκτης Νewsroom 13 Απριλίου, 2020 14:24

Διάκριση του ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2020»

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου από το JA Greece οι 10 καλύτερες μαθητικές «επιχειρήσεις» της Ελλάδας που θα διαγωνιστούν στον 15ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2020», τον πρώτο Virtual Τελικό Διαγωνισμό, στις 8 Μαΐου ενώ ανακοινώθηκαν και οι 4 μαθητικές «επιχειρήσεις» που έφτασαν κοντά στην πρόκριση στη 10άδα και είχαν πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές σε επιμέρους τομείς.

Μία από τις 4 αυτές επιχειρήσεις είναι «Ο κήπος της αειφορίας» από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Διδυμοτείχου και παρότι δεν τα κατάφερε μέχρι την 10αδα κέρδισε το ένα από τα 4 ειδικά βραβεία, το ” Βραβείο αειφόρου ανάπτυξης”.

Γνωστοί δημοσιογράφοι και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες θα απονείμουν LIVE στις 8 Μαΐου αυτά τα 4 Ειδικά Βραβεία στην μαθητική “επιχείρηση” των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Διδυμοτείχου κάθως και στις άλλες 3 αντίστοιχες “επιχειρήσεις” που έφτασαν κοντά στην πρόκριση και στη 10άδα και είχαν πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές σε επιμέρους τομείς:


Βραβείο αειφόρου ανάπτυξης: «Ο κήπος της αειφορίας» – 1ο ΕΠΑ.Λ. Διδυμοτείχου

       Βραβείο Αξιοποίησης Νέων Τεχνολογιών: «DeepSeaRobotiΧ» – 1ο Γυμνάσιο Γέρακα 

Βραβείο Διά Βίου Μάθησης: «Πελλαία Φύση»  Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

Βραβείο Τιμής Ένεκεν:  «πετμΕΕΕΕΚνοστιμιές» – Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κοζάνης

Συνολικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Μαθητικής «Εικονικής Επιχείρησης 2020», ομάδες από 150 Γυμνάσια και Λύκεια σε όλη την Ελλάδα και οι 10 προκρίθηκαν στον Τελικό για να διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο.


Συντάκτης Νewsroom 13 Απριλίου, 2020 14:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV