Δεύτερη σερί νίκη στο σπίτι του ο Α.Ο.Ο

Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2012 09:20

Δεύτερη σερί νίκη στο σπίτι του ο Α.Ο.Ο

 


H Ορεστιάδα σημείωσε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στον Γ΄όμιλο της Α2 Ανδρών και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως θα είναι από τους ισχυρούς παίκτες για την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ. Η ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκη νίκησε 3-1 σετ τον ΑΓΣ Ιωαννίνων…παρουσία εκατοντάδων φίλων της Ορεστιάδας στο γυμναστήριο της ακρτικής πόλης.

Τα χαμόγελα για τους γηπεδούχους «πάγωσαν» στο 2ο σετ όταν έπαθε διάστρεμμα ο Κουλαξίδης αλλά ευτυχώς δεν είναι βαρύ. Η Ορεστιάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ο Στέλιος Κεμανετζής είπε: «Είναι η δεύτερη νίκη μας και αυτό μετράει. Υπάρχουν σημεία που έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Ευχαριστούμε τον κόσμο».
Ο προπονητής του ΑΓΣΙ Θεοδωράκης είπε: «Η ομάδα μας δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θέλουμε χρόνο. Η Ορεστιάδα είναι από τα φαβορί για την άνοδο».


Διαιτητές: Τσεπκενλής, Μαργαρίτης

Τα σετ: 3-1 (25-17, 25-14, 22-25, 25-16)

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Τσιακμάκης): Κεμανετζής, Καψαλιάρης, Αρχοντίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Κουλαξίδης / Κωνσταντινίδης (λ), Λαχτάρης, Χουσίδης.

ΑΓΣΙ (Θεοδωράκης): Μάντζιος, Παπαργύρης Ορ., Μπαξεβανίδης, Αποστόλου, Οικονόμου, Κλούρας / Τσιούπης (λ), Παπαργύρης Αλ., Μότσιος (λ), Γεωργάκης Φ., Γεωργάκης Π.

volleynews.gr

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:


Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2012 09:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV