Δεν ανοίγει το τελωνείο Καστανεών

Συντάκτης Νewsroom 30 Ιουνίου, 2020 12:29

Δεν ανοίγει το τελωνείο Καστανεών

Κλειστό θα παραμείνει το τελωνείο των Καστανεών – Αναμένονται διευκρινήσεις για το άνοιγμα των τελωνείων μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις Πέτσα

Περαιτέρω διευκρινίσεις αναμένονται να δοθούν σήμερα στην δημοσιότητα σχετικά με το άνοιγμα τελωνειακών σταθμών της χώρας. Σε αυτές ωστόσο αναμένεται να γνωστοποιηθεί και ότι το τελωνείο των Καστανεών θα εξακολουθεί να παραμένει κλειστό για οποιαδήποτε διέλευση, παρά τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Πέτσα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «από μεθαύριο θα επιτρέπεται και ο κατάπλους πλοίων από το εξωτερικό στα ελληνικά λιμάνια. Ταυτόχρονα ανοίγουν οι πύλες εισόδου των Ευζώνων, της Κακαβιάς, της Κρυσταλλοπηγής, του Προμαχώνα, της Νυμφαίας, των Καστανιών και των Κήπων».

Όπως έκανε γνωστό η Εκπρόσωπος Τύπου για τα Περιφερειακά ΜΜΕ της ΝΔ Έλενα Σώκου μιλώντας στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ, οι οδηγίες σχετικά με το άνοιγμα των τελωνείων προέρχονται από την Ευρώπη και σήμερα θα γίνουν γνωστοί οι κανόνες περί διέλευσης, ενώ για το άνοιγμα των συνόρων με την Τουρκία από τελωνειακά σημεία πλην των Καστανεών, δεν αναμένεται να επιτραπεί η είσοδος Τούρκων πολιτών στην χώρα αλλά μόνο η διέλευση πολιτών από την Ελλάδα προς την γείτονα.



Συντάκτης Νewsroom 30 Ιουνίου, 2020 12:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV