ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Συντάκτης news 21 Ιανουαρίου, 2010 12:32

«ΣΥΛΛΗΨΗ -2- ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ – ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΗ- ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ».



Την 19-01-2010 και ώρα 02.00΄, 53χρονος αλλοδαπός οδηγός πολυτελούς Ι.Χ.Ε. αυτ/του με συνοδηγό 48χρονο αλλοδαπό , μετέβησαν στη Ν. Γέφυρα Κήπων –Έβρου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο προς την Τουρκία. Κατά τον Αστυνομικό – Διαβατηριακό έλεγχο και την Αστυνομική έρευνα που διενήργησαν άντρες του Α.Τ. Κήπων, σε συνεργασία με την φιλοξενούμενη Αξιωματούχο της FRONTEX (FOCAL POINTS 2010), διαπιστώθηκε ότι η άδεια κυκλοφορίας και η εξουσιοδότηση του φερόμενου ως ιδιοκτήτη του οχήματος, που αφορούσε την παραχώρηση οδήγησης του εν λόγω όχηματος, ήταν πλαστά.

Κατασχέθηκε το εν λόγω όχημα, η άδεια κυκλοφορίας του , οι πινακίδες κυκλοφορίας καθώς και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ».

Την 19-01-2010 και ώρα 11.30΄, στην Αλεξ/πολη, Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης, σε γενόμενο Αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του, μία (1) νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -2,9- γραμμαρίων με την άμεση συσκευασία της, η οποία κατασχέθηκε.

Ο ανωτέρω συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης.

«ΣΥΛΛΗΨΗ 25ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ».

Την 19-01-2010 και ώρα 14.10΄, στην Αλεξ/πολη, Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης με την συνδρομή Αστυνομικού σκύλου, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και τη διενέργεια νομότυπων ερευνών,τόσο στο Ι.Χ.Ε. αυτ/το του 25χρονου όσο και στην οικία αυτού, βρήκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -182,4- γραμ., έναν (1) μεταλλικό «τρίφτη» και έναν (1) ηλεκτρονικό ζυγό ακριβείας, με ίχνη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης.

: «ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ»

Την 19-01-2010 και ώρα 15.30΄, στην Αλεξ/πολη , άγνωστος-οι δράστης-ες αφού έθραυσαν τον ομφαλό κλειδαριάς της πόρτας εισόδου οικίας 30χρονου , η οποία βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, εισήλθε-αν εντός αυτής και αφαίρεσε-αν το χρηματικό ποσό των χιλίων διακοσίων (1200,00) Ευρώ, καθώς και διάφορα χρυσαφικά αξίας επτά χιλιάδων διακοσίων (7200,00) Ευρώ.

Δράστης-ες αναζητούνται.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

«ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ»

Την 19-01-2010 και μεταξύ των ωρών 19.45΄- 21.00΄, στην Αλεξ/πολη , πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω κλοπές:

α) Άγνωστος-οι δράστης-ες εισήλθαν χωρίς παραβίαση από ανασφάλιστη κύρια είσοδο διαμερίσματος του 1ου ορόφου και αφήρεσαν από την ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας κοσμήματα αξίας διακοσίων (200,00) Ευρώ.

β) Άγνωστος-οι δράστης-ες αφού έθραυσαν τον ομφαλό κλειδαριάς της κύριας εισόδου διαμερίσματος, 2ου ορόφου, εισήλθαν εντός αυτού και αφήρεσαν κοσμήματα αξίας τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3500,00) Ευρώ.

Δράστης-ες αναζητούνται.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.


Συντάκτης news 21 Ιανουαρίου, 2010 12:32

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV