ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Συντάκτης news 12 Φεβρουαρίου, 2010 13:33

ΘΕΜΑ 1ο: «ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ»

Την 11-02-2010 και ώρα 09.15΄, στο 23.5 χλμ. Ε.Ο. Αρδανίου – Ορεστιάδας , Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 49χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε 42χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο πρώτος και ελαφρά ο οδηγός και η συνεπιβάτιδα του δεύτερου οχήματος.


Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης για νοσηλεία.

Παραγγέλθηκε η λήψη αίματος από τους οδηγούς των οχημάτων προκειμένου να διαπιστωθεί η ύπαρξη τυχόν ποσότητας αλκοόλης στο αίμα τους.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 2ο: «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ».

Ανακοινώνεται ότι, σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος από το 52ο χλμ. (από το ύψος της Λύρας) έως το 66ο χλμ. (Διασταύρωση Δαδιάς) Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Ορεστιάδας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών, η άσφαλτος υπέστη φθορές και δημιουργήθηκαν λακκούβες μεγάλου μεγέθους και βάθους, οι οποίες αποτελούν ορατό κίνδυνο για τους χρήστες οδηγούς αυτοκινήτων – δικύκλων (φθορές – ανατροπές) και έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα.

Το Τ.Τ. Αλεξ/πολης προέβει στην ενημέρωση της Δ.Ε.Σ.Ε. Κομοτηνής, η οποία έχει σημάνει κατάλληλα το ανωτέρω τμήμα του οδόστρωματος και προσπαθεί για την διατήρηση όσο το δυνατόν καλύτερης κατάστασης του.

Για τον λόγο αυτό, η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξ/πολης συνιστά σε όλους τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, ιδιαίτερα τη νύκτα και να κινούνται με μικρή και σταθερή ταχύτητα.

ΘΕΜΑ 3o :«ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΕΡΩΝ»

Λόγω των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Φερών, με απόφαση του Διευθυντού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξ/πολης, θα απαγορευθεί προσωρινά η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις οδούς 25ης Μαρτίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, την 15-02-2010 (Καθαρά Δευτέρα) και από τις ώρες 10.00΄ έως πέρατος των εκδηλώσεων, περί ώρα 14.00΄. Η κίνηση θα πραγματοποιείται μέσω άλλων δημοτικών οδών και σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν με μέριμνα του οικείου Δήμου ή τη ρύθμιση της κυκλοφορίας από τροχονόμους, με μέριμνα του Α.Τ. Φερών .

Η εκτέλεση και εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης ανατίθεται στην Ελληνική Αστυνομία και οι παραβάτες της τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 8 του άρθρου 52 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007 (ΦΕΚ 50/Α).


Συντάκτης news 12 Φεβρουαρίου, 2010 13:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV