ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Συντάκτης news 11 Φεβρουαρίου, 2010 15:51

ΘΕΜΑ 1ο :«ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ»

Λόγω αποκριάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Αλεξ/πολης την 12-02-2010 και από τις ώρες 18.30΄ έως πέρατος των εκδηλώσεων, περί ώρα 19.30΄ αποφασίζεται η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και της στυάθμευσης όλων των οχημάτων στην οδό Λ.Δημοκρατίας από το ύψος της οδού 14ης Μαϊου έως της οδού Μοσχονησίων του.


Η απαγόρευση ισχύει από της τοποθετήσεως των οικείων πινακίδων, με μέριμνα του Δήμου ή τη ρύθμιση της κυκλοφορίας από τροχονόμους, με μέριμνα του Τ.Τ.Αλεξ/πολης.

Η εκτέλεση και εφαρμογή της ανωτέρω απόφασης ανατίθεται στην Ελληνική Αστυνομία και οι παραβάτες της τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 8 του άρθρου 52 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007 (ΦΕΚ 50/Α).

ΘΕΜΑ 2ο: «ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ»

Την 10-02-2010 και ώρα 11.30΄, στην Αλεξ/πολη , άγνωστος-οι δράστης-ες αφού έθραυσαν την τζαμαρία της μπαλκονόπορτας ισογείου διαμερίσματος παθούσης, εισήλθε-αν εντός αυτής και αφαίρεσε-αν διάφορα χρυσαφικά, συνολικής αξίας πέντε χιλιάδων (5000,00) Ευρώ.

Δράστης-ες αναζητούνται.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 3ο: «ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ»

Την 10-02-2010 και ώρα 10.30΄, στην Αλεξ/πολη , άγνωστος-οι δράστης-ες αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την πόρτα της κουζίνας οικίας παθόντος, εισήλθε-αν εντός αυτής και αφαίρεσε-αν το ποσό των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) Ευρώ σε μετρητά, οκτώ (8) λίρες και διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας δύο χιλιάδων (2000,00) Ευρώ.

Δράστης-ες αναζητούνται.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

Για τον λόγο αυτό και για την ενημέρωση των πολιτών, η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξ/πολης συμβουλεύει:

  1. Πριν βγείτε, βεβαιωθείτε ότι όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι ασφαλισμένα.
  2. Βάλτε αυτόματο διακόπτη για κάποια φώτα, ώστε ν’ ανάβουν σε άτακτα διαστήματα. Έτσι η απουσία σας γίνεται λιγότερο αισθητή.
  3. 3. Χρησιμοποιείστε πείρους ασφαλείας στα παράθυρα και στα πατζούρια, ιδίως σε διαμερίσματα ισόγεια. Να μην αφήνετε στο σπίτι σας μεγάλα χρηματικά ποσά, πολύτιμες συλλογές ή κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι θυρίδες είναι ένα σημαντικό μέσο προστασίας.
  4. 4. Μόνο οι συμπαγούς κατασκευής πόρτες σπιτιών, που περιβάλλονται από ανθεκτικό πλαίσιο και έχουν κλειδαριές ασφαλείας, παρέχουν ασφάλεια από τους διαρρήκτες.
  5. 5. Αντιμετωπίστε με επιφυλακτικότητα οποιοδήποτε άγνωστο άτομο θα συναντήσετε στην πόρτα σας, στο υπόγειο ή στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας σας.
  6. Χρησιμοποιείστε το θυροτηλέφωνο ή το ματάκι της πόρτας για να προστατευθείτε από τους ενοχλητικούς επισκέπτες.
  7. 7. Αν προσέξετε κάποιον που κινείται ύποπτα έξω από το σπίτι σας ή στο απέναντι ή και στη γειτονιά σας, ειδοποιήστε αμέσως την Αστυνομία.

Συντάκτης news 11 Φεβρουαρίου, 2010 15:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV