ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Συντάκτης news 8 Φεβρουαρίου, 2010 15:33

«ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ».



Ανακοινώνεται ότι, σε όλο το πλάτος του οδοστρώματος από το 52ο χλμ. (από το ύψος του χωριού Λύρας) έως το 66ο χλμ. (Διασταύρωση Δαδιάς) της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Ορεστιάδας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών, η άσφαλτος υπέστη φθορές και δημιουργήθηκαν λακκούβες μεγάλου μεγέθους και βάθους, οι οποίες αποτελούν κίνδυνο για τους οδηγούς αυτοκινήτων και δικύκλων.

Από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης ενημερώθηκε άμεσα η Δ.Ε.Σ.Ε., προκειμένου να αποκαταστήσει το ταχύτερο δυνατό τις φθορές του οδοστρώματος και να προβεί στην τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης συνιστά σε όλους τους οδηγούς, όταν διέρχονται από τα συγκεκριμένα σημεία, να είναι προσεκτικοί, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της νύκτας .

«ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ».

Ανακοινώνεται ότι κατόπιν απόφασης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού απαγορεύτηκε η διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους των γηπεδούχων Π.Α.Ε. στις φιλοξενούμενες Π.Α.Ε. και στους συνδέσμους φιλάθλων τους, για όλους τους Αγώνες Ποδοσφαίρου του Πρωταθλήματος Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κατόπιν αυτού, ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή την 13-02-2010 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ – ΑΕΚ, η Αστυνομική Δ/νση Αλεξ/πολης συνιστά στους οργανωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, να μην μετακινηθούν για να παρακολουθήσουν τον προαναφερόμενο αγώνα, καθ’ όσον έχει απαγορευτεί σχετικά, η διάθεση εισιτηρίων.


Συντάκτης news 8 Φεβρουαρίου, 2010 15:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV