ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Συντάκτης news 23 Ιανουαρίου, 2010 20:56

«ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Α.Δ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ»



Ανακοινώνεται ότι, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και παγετού στην περιοχή αρμοδιότητας της Α.Δ. Αλεξ/πολης η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά πλην των παρακάτω περιοχών όπου απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

– Στην νήσο Σαμοθράκη.

– Στον ορεινό όγκο Δερείου Δήμου Ορφέα και συγκεκριμένα στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Κυριακής – Μικρού Δερείου, Μικρού Δερείου – Ρούσας – Γονικού, Μικρού Δερείου – Μεγάλου Δερείου, Μεγάλου Δερείου – Σάπκα και από το 4ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Σουφλίου – Γιαννούλης – Σιδηρού.

Η Α.Δ. Αλεξ/πολης συνιστά στους οδηγούς των οχημάτων που πρόκειται να κινηθούν από το 15ο χλμ. έως το 65ο χλμ. της Εθνική Οδού Αλεξ/πολης – Ορεστιάδας και ειδικότερα στα τμήματα από Λουτρά – Μάνδρα, τα κάτωθι:

α) Η μετακίνηση τους να πραγματοποιείται μόνο στις απολύτως απαραίτητες περιπτώσεις.

β) Να κινούνται με μικρή και σταθερή ταχύτητα καταβάλλοντας ιδιαίτερη προσοχή κατά την οδήγηση.

γ) Να εφοδιαστούν με αντιολισθητικές αλυσίδες, φανούς και άλλα απαραίτητα αντικείμενα και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των Τροχονόμων.

δ) Σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα να το αναφέρουν αμέσως στο τηλεφωνικό κέντρο της Α.Δ. Αλεξ/πολης (100 ή 2551066100).

Σε όσους οδηγούς προτίθενται να ταξιδέψουν στην Τουρκία, συνιστάται ο εφοδιασμός τους με αντιολισθητικές αλυσίδες, καθόσον σύμφωνα με ενημέρωση των Τουρκικών Αρχών υπάρχουν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στη γείτονα Χώρα και η κίνηση στο Οδικό Δίκτυο διεξάγεται μόνο με τη χρήση αυτών.

«ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ»

Την 22-01-2010 και ώρα 11:00΄, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων συνέλαβαν έναν 45χρονο αλλοδαπό, ο οποίος οδηγώντας Δ.Χ.Φ. αυτ/το με επικαθήμενο, επιχείρησε να πραγματοποιήσει είσοδο στη Χώρα.

Από την διαβατηριακό έλεγχο προέκυψε ότι τυγχάνει διωκόμενος, καθότι σε βάρος του εκκρεμεί η εκτέλεση Ευρωπαϊκού Εντάλματος Σύλληψης με σκοπό την έκδοση του στις Γερμανικές Αρχές, λόγω παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο ανωτέρω κρατείται προσωρινά προκειμένου να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.

Την 22-01-2010 και ώρα 17:45΄, στην Αλεξ/πολη, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα (μίνι μάρκετ) 45χρονης και με την απειλή μαχαιριού, την ανάγκασε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των είκοσι (20,00) Ευρώ σε κέρματα.

Δράστης αναζητείται.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.


Συντάκτης news 23 Ιανουαρίου, 2010 20:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV