Δελτίο Τύπου της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Συντάκτης news 4 Ιανουαρίου, 2010 15:28

ΘΕΜΑ 1ο: «ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ»

Την 03-01-2010 και ώρα 06.00΄, στο 10ο χ.λ.μ. ΕΠ.Ο. Καμαριώτισσας – Προφήτη Ηλία Σαμοθράκης, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 19χρονος αλλοδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη , με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.


Ο σοβαρά τραυματισθείς μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Σαμοθράκης και μετέπειτα διεκομίσθη στο Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης για νοσηλεία.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαμοθράκης.

ΘΕΜΑ 2o:«ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΠΤΩΜΑΤΟΣ»

Την 03-01-2010 και ώρα 14.30΄, στην Αγροτική τοποθεσία «Ηράκλεια» Δ.Δ. Μοναστηρακίου Δήμου Φερών, 74χρονη ανευρέθη νεκρή σε ρυάκι από συγγενικά της πρόσωπα τα οποία την αναζητούσαν.

Η θανούσα μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.

ΘΕΜΑ 3ο : «ΣΥΛΛΗΨΗ –1- ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ –8- ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»

Την 03-01-2010 και ώρα 22.15΄ στη ΒΙ.ΠΕ. Αλεξ/πολης και Επ. Οδό Μάκρης – Αλεξ/πολης, Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Αλεξ/πολης που εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία προς εντοπισμό και σύλληψη διακινητών-λαθρομεταναστών, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτ/το το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο για μεταφορά και προώθηση λαθρομεταναστών. Πλην όμως ο οδηγός του εν λόγω οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο δοθέν σήμα και ανέπτυξε ταχύτητα. Ακολουθήθηκε από τους Αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τόσο τον οδηγό (διακινητή) όσο και τους οκτώ (8) επιβαίνοντες λαθρομετανάστες.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτ/το και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης

Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Φερών.


Συντάκτης news 4 Ιανουαρίου, 2010 15:28

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV