Γ Εθνική: Ξεκινάν οι προπονήσεις με πολλά ερωτηματικά

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 21 Φεβρουαρίου, 2021 10:30

Γ Εθνική: Ξεκινάν οι προπονήσεις με πολλά ερωτηματικά

Όπως έγινε γνωστό μέσα στις επόμενες ήμερες αναμένεται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις όμως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής, το πρόγραμμα αλλά και πως θα καλυφθεί το κόστος των τεστ.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία που μπορούν οι ομάδες της Γ Εθνικής να ξεκινήσουν προπονήσεις, οι οποίες για να ξεκινήσουν πρέπει πρώτα από όλα να βρεθούν τα χρήματα των τεστ και κάθε πότε θα γίνονται κάτι το οποίο επιβραδύνει την άμεση επανέναρξη.

Οι φήμες που υπήρχαν ότι γίνονται συζητήσεις της Ε.Π.Ο με τους δήμους και τις περιφέρειες για να αναλάβουν το οικονομικό κομμάτι των τεστ διαψεύδονται.


Ένα ακόμη ερωτηματικό είναι ο τρόπος που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα καθώς θα χρειαστούν τουλάχιστον είκοσι ήμερες προπονήσεων λόγω της μεγάλης απραξίας.
Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες το πρωτάθλημα να ξεκινήσει το αν ξεκινήσει αρχές Απριλίου.

Ερωτηματικό παρουσιάζεται και στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος μιας και υπάρχουν δύο ενδεχόμενα.

Το πρώτο είναι να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή με την βαθμολογία που σταμάτησε και συνεχίζοντας την διαδικασία με το ίδιο πρόγραμμα.
Το δεύτερο σενάριο αναφέρει την διεξαγωγή ενός γύρου με τους αγώνες να διεξάγονται σε ουδέτερες έδρες και όχι στις φυσικές έδρες των ομάδων και με καινούρια βαθμολογία από το μηδέν.
Και στις δύο περιπτώσεις θα γίνονται αγώνες Κυριακή Τετάρτη κάτι που είναι δύσκολο για τις ομάδες και τους αθλητές.

Τα περισσότερα από αυτά πρόκειται να απαντηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες με την δημοσίευση της Κ.Υ.Α.

Φυσικά για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και κατ’ επέκταση οι αγώνες πρέπει να υπάρξει μείωση των κρουσμάτων και τηρηθούν όλα όσα θα γράφονται στην Κ.Υ.Α και στα πρωτόκολλα. Τα υπόλοιπα φαίνεται πως θα απαντηθούν αφού οι ομάδες της Γ Εθνικής ξεκινήσουν προπονήσεις με τις προϋποθέσεις και τα ερωτηματικά που υπάρχουν να είναι πολλά όπως αναφέρθηκαν στην αρχή.




Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 21 Φεβρουαρίου, 2021 10:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV