Γυμνάσιο Σουφλίου: “Σχολείο, Πυξίδα Ισότητας”

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 9 Ιουνίου, 2021 11:03

Γυμνάσιο Σουφλίου: “Σχολείο, Πυξίδα Ισότητας”

Το Γυμνάσιο Σουφλίου διοργανώνει ειδική εκδήλωση για να αποχαιρετήσει τη σχολική χρονιά που απέρχεται, με τίτλο: “Σχολείο , Πυξίδα Ισότητας”.

Το Γυμνάσιο Σουφλίου διοργανώνει ειδική εκδήλωση για να αποχαιρετήσει τη σχολική χρονιά που απέρχεται, με τίτλο: “Σχολείο , Πυξίδα Ισότητας”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 και ώρα 8:00 μ.μ. στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης (έμπροσθεν του Δασαρχείου).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθεί η χορηγός του Γυμνασίου αείμνηστη κα Μαριάνθη Μπάμνιου, φιλόλογος, στο πρόσωπο της κόρης της κας Μαρίνας Πανταζίδου. Οι μαθητές θα απαγγείλουν τις δικές τους ποιητικές δημιουργίες, θα τραγουδήσουν σε χορωδία αλλά και σε έναν άλλο γλωσσικό κώδικα. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί παρακολούθηση ενός θεατρικού δρώμενου των Μαθητών με τη WWF και θα παρουσιαστούν δράσεις του Γυμνασίου στο Περιβαλλοντικό, στο Πολιτιστικό και στο πρόγραμμα Αγωγής υγείας.


Καθηγητές και μαθητές θα μοιράσουν δώρα “προς τέρψιν του πνεύματος”.

Αυτή η βραδιά θα δώσει την ευκαιρία στους γονείς να δουν την συμμετοχή και τις δραστηριότητες των παιδιών τους σε προγράμματα έξω από το στενό σχολικό πρόγραμμα.


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 9 Ιουνίου, 2021 11:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV