Για άλλη μια φορά κόπηκε ο δρόμος στο Ελληνοχώρι

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 6 Απριλίου, 2020 15:05

Για άλλη μια φορά κόπηκε ο δρόμος στο Ελληνοχώρι

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν οι χρήστες της παλιάς επαρχιακής οδού Διδυμοτείχου – Κυπρίνου καθώς η έντοχη βροχόπτωση που έχει σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή “φούσκωσε” το παρακείμενο ρέμα με αποτέλεσμα να υπερχειλίσει και να ξεπεράσει τον δρόμο στο ύψος του Ελληνοχωρίου.

Όπως είπε στο Ράδιο Έβρος ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Διδυμοτείχου Σίμος Τσιλίκας, το πρόβλημα είναι χρόνιο και ο ίδιος το έχει θίξει πολλές φορές δίχως να βρίσκει ανταπόκριση παρά μόνο μία φορά το 2016 όποτε ήταν και η τελευταία φορά που καθαρίστηκε το εν λόγω ρέμα.


Όσοι γνωρίζουν το δρόμο και την πλυθυσμιακή έκταση που εξυπηρετεί αντιλαμβάνονται τη δυσχέρεια που προκαλεί η μη ομαλή κυκλοφορία της οδού αφού ,εν καιρό μάλιστα πανδημίας, ένας σημαντικός αριθμός χωριών αποκόπτονται από την πρόσβαση σε μονάδες υγείας και άλλες υπηρεσίες.

Ο κ. Τσιλίκας επεσήμανε ότι ο κόσμος κάνει πολλά χρόνια υπομονή παρακολουθώντας ένα ιδιότυπο πιγκ-πογκ ευθυνών μεταξύ του Δήμου Διδυμοτείχου στον οποίο ανήκει η πολιτική προστασία και της Περιφέρειας ΑΜΘ που είναι υπεύθυνη για τον καθαρισμό των ρεμάτων.

Ο δρόμος την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει ανοίξει αλλά τις ώρες που ήταν κλειστός πολλοί ήταν αυτοί που παρέβλεψαν την σχετική σήμανση που τοποθέτησε στο σημείο η τροχαία εκθέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό τους και των συνεπιβατών τους.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 6 Απριλίου, 2020 15:05

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV