Γιατί δεν έχει τρένο ο Έβρος

Συντάκτης Νewsroom 1 Ιανουαρίου, 2023 09:40

Γιατί δεν έχει τρένο ο Έβρος

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης καταγγέλει δημοσιεύματα που αναφέρουν λανθασμένα τους λόγους για τους οποίους ο Έβρος αλλά και η Θράκη γενικότερα παραμένουν σιδηροδρομικά αποκομμένοι και φέρνει στην επιφάνεια μια παθογένεια η οποία δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό:

Σε σχέση με σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ΜΗ επαναλειτουργία των τρένων στις γραμμές Αλεξανδρούπολη – Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη- Ορμένιο οφείλεται σε έλλειψη τροχαίου υλικού της HellenicTrain οφείλουμε να ενημερώσουμε το επιβατικό κοινό ότι είναι ψευδή.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μη επαναλειτουργία των δρομολογίων στις περιοχές αυτές βρίσκεται στην ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ και ΜΗ ΦΥΛΑΞΗ δεκάδων αυτόματων ισόπεδων σιδηροδρομικών διαβάσεων, την ευθύνη των οποίων έχει ο ΟΣΕ, γεγονός που ενέχει ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για πρόκληση ατυχημάτων με ανυπολόγιστες συνέπειες.


Σε μια περίοδο που η ανάκτηση της εμπιστοσύνης της Ελληνικής Κοινωνίας στο τρένο είναι το ζητούμενο για όλους τους σιδηροδρομικούς, θα πρέπει να αναπαράγονται ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Καλούμε την Διοίκηση του ΟΣΕ να επιλύσει ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα με τις αφύλακτες και βεβλαμένες αυτόματες ισόπεδες σιδηροδρομικές διαβάσεις σε Έβρο – Ξάνθη αλλά ΚΑΙ στην γραμμή Θεσσαλονίκη-Σέρρες.

Καλούμε όσους αναπαράγουν λανθασμένες πληροφορίες, αποπροσανατολίζοντας το επιβατικό κοινό από τα πραγματικά προβλήματα του σιδηρόδρομου, να είναι πιο προσεκτικοί.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες Καλή Χρονιά και ελπίζουμε και θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο σιδηρόδρομο το 2024.


Συντάκτης Νewsroom 1 Ιανουαρίου, 2023 09:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV