Γίνε εθελοντής/εθελόντρια στο Athens Video Art Festival 2010!

Συντάκτης Νewsroom 22 Σεπτεμβρίου, 2010 10:14

Γίνε εθελοντής/εθελόντρια στο Athens Video Art Festival 2010!

Το είπαμε και το ξαναλέμε η 6η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων “Athens Video Art Festival 2010”, περιοδεύοντας στην Ελληνική περιφέρεια με την συνδιοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς έρχεται για πρώτη φορά 25 – 26 Σεπτεμβρίου στην Ορεστιάδα.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών και νέων μέσων της Ελλάδας, που εκπροσωπεί την χώρα μας διεθνώς, αφιερωμένο στον ψηφιακό πολιτισμό και τις νέες τεχνολογίες. Το φεστιβάλ απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις των πλέον πρωτοποριακών μορφών καλλιτεχνικής έκφρασης.


Η παρουσίαση του γεγονότος εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ορεστιάδας, στοχεύοντας στην ανάδειξη, εξέλιξη και εξάπλωση του σύγχρονου πολιτισμού και την επικοινωνία των ψηφιακών τεχνών μακριά από τα αστικά κέντρα.

Athens Video Art Festival 2010 στην περιφέρεια – Γίνε εθελοντής!

Εάν θέλεις να χαθείς στη δίνη των ψηφιακών τεχνών ζώντας την εμπειρία του Athens Video Art Festival 2010 από κοντά, που θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα 25 – 26 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας εθελοντική εργασία είσαι ευπρόσδεκτος!

Που μπορείς να απευθυνθείς:

[email protected]

[email protected]


Συντάκτης Νewsroom 22 Σεπτεμβρίου, 2010 10:14

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV