Β. Μαυρίδης: “Συγκλονιστική η επιθυμία για συμμετοχή από όλο τον νομό στην παράσταση διαμαρτυρίας”

Συντάκτης Νewsroom 8 Φεβρουαρίου, 2021 10:07

Β. Μαυρίδης: “Συγκλονιστική η επιθυμία για συμμετοχή από όλο τον νομό στην παράσταση διαμαρτυρίας”

Στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Πρωινή Περιπολία” μίλησε σήμερα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και την παράσταση διαμαρτυρίας για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου

Την Παρασκευή είχε συνεδριάσει η Επιτροπή Αγώνα πριν γνωστοποιηθεί η επίσκεψη Μηταράκη και είχε λάβει κάποιες αποφάσεις αλλά από την στιγμή που έγινε γνωστή η επίσκεψη στην περιοχή έγινε εκ νέου συνεδρίαση. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 2:30 το μεσημέρι θα επιδοθεί το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου που συνυπογράφουν φορείς και συλλογικότητες και στην συνέχεια θα γίνει συνάντηση του υπουργού με την Επιτροπή Αγώνα. Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας εξήγησε ότι ήταν ξαφνική η απόφαση της επίσκεψης παρότι το είχε ο ίδιος προαναγγείλει ωστόσο αποτιμάται θετικά. Επιπρόσθετα η επίσκεψη του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα θα γίνει ξεχωριστά από του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου καθώς ο κ. Πέτσας θα βρεθεί στην Ορεστιάδα το απόγευμα.

Η κεντρική εκδήλωση για να εκδηλωθεί η αντίθεση στην επέκταση της δομής θα γίνει το μεσημέρι στην πλατεία Ορεστιάδας και απευθύνεται και κάλεσμα προς τους πολίτες στο οποίο ήδη έχουν ανταποκριθεί και σύλλογοι από όλο τον νομό και η επιθυμία για συμμετοχή “είναι συγκλονιστική” εξήγησε ο κ. Μαυρίδης κάνοντας παράλληλα παράκληση για τήρηση των υγειονομικών μέτρων.


Τέλος ο κ. Μαυρίδης τόνισε πως το δίκιο είναι με το μέρος της τοπικής κοινωνίας που εκφράζει την αντίθεση του στην απόφαση της Κυβέρνησης για επέκταση του ΚΥΤ.


Συντάκτης Νewsroom 8 Φεβρουαρίου, 2021 10:07

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV