B.Δαλαμαγκίδης:Για τρεις μήνες θα κλείσει το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας(ηχητικό)

Συντάκτης Νewsroom 7 Νοεμβρίου, 2012 13:17

B.Δαλαμαγκίδης:Για τρεις μήνες θα κλείσει το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας(ηχητικό)

“Το ημερήσιο κόστος λειτουργίας του είναι περίπου όσο όλων των σχολείων”

Κολυμβητήριο ΟρεστιάδαςΓια περίπου τρεις μήνες θα αναγκαστεί η διοίκηση του Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. να σταματήσει τη λειτουργία του  δημοτικού κολυμβητηρίου λόγω του κόστους λειτουργίας του το οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε στο Ράδιο Έβρος ο πρόεδρος του κ. Β. Δαλαμαγκίδης “αγγίζει  περίπου όσο όλων των σχολείων του Δήμου”.
Ο κ.Δαλαμαγκίδης είπε ότι αυτή τη στιγμή απομένουν 7.000 λίτρα στις δεξαμενές του κολυμβητηρίου και η λειτουργία του θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες οι οποίες μέχρι τώρα βοηθούν στην εξοικονόμηση καυσίμων άρα και στην συνέχεια της λειτουργίας του.
Η ημερομηνία παύσης της λειτουργίας δεν έχει οριστεί ωστόσο θα υπάρχει έγκαιρη ανακοίνωση από το Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο. ενώ η επανέναρξη της λειτουργίας του κολυμβητηρίου αναμένεται το Μάρτιο όταν θεωρητικά θα έχουν βελτιωθεί οι καιρικές συνθήκες αν και αυτή η προοπτική θα εξεταστεί από τις οικονομικές δυνατητες του Δήμου.
Όσων αφορά την λειτουργία  των άλλων αθλητικών υποδομών του Δήμου ο κ.Δαλαμαγκίδης είπε πως έχει δημιουργηθεί ένας σχεδιασμός ώστε σε περίπτωση που χρειαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα να κλείσει το νέο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου να γίνει μία σύμπτυξη των προγραμμάτων του Α.Ο.Ο και της “Φιλίας” ώστε να περιοριστούν στο παλαιό κλειστό γυμναστήριο το οποίο είναι ποιο οικονομικό σε σχέση με το νέο.
Β.Δαλαμαγκίδης για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου



Συντάκτης Νewsroom 7 Νοεμβρίου, 2012 13:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV