Βρέθηκαν οι ληστές που είχαν ληστέψει και εγκαταλείψει στο Μεγάλο Δέρειο 34χρονο αλλοδαπό

Συντάκτης Νewsroom 21 Νοεμβρίου, 2012 17:06

Βρέθηκαν οι ληστές που είχαν ληστέψει και εγκαταλείψει στο Μεγάλο Δέρειο 34χρονο αλλοδαπό

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ληστεία που είχε διαπραχθεί από δύο (2) άτομα, πρώτες πρωινές ώρες της 14-9-2012 σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Βουλγαρίας, ηλικίας 26 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.


Αναλυτικότερα, οι δύο δράστες, συνάντησαν τον 34χρονο, σε χωριό της Ορεστιάδας, προκειμένου να του πουλήσουν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως η συμφωνία δεν επιτεύχθη και του επιτέθηκαν τραυματίζοντας τον ελαφρά. Ακολούθως, τον μετέφεραν με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή του Μέγα Δερείου Αλεξανδρούπολης, όπου και τον εγκατέλειψαν, αφού πρώτα αφαίρεσαν από την κατοχή του, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο δραστών θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου Αλεξανδρούπολης.

 


Συντάκτης Νewsroom 21 Νοεμβρίου, 2012 17:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV