Βράβευση μαθητών Λυκείου Νέας Βύσσας

Συντάκτης Νewsroom 3 Ιουνίου, 2021 09:40

Βράβευση μαθητών Λυκείου Νέας Βύσσας

Το ΓΕΛ Ν. Βύσσας, με την ομάδα BYSSATEAM, και συντονίστρια καθηγήτρια τη μαθηματικό του σχολείου, κ. Γιαννάτου Κυριακή, πήρε μέρος στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στατιστικής της Ε.Λ.Σ.Τ.Α.Τ. στο πλαίσιο του Προγράμματος: «Ανάπτυξη της Στατιστικής Παιδείας στην Ελλάδα», ο οποίος διεξάγεται σε δύο φάσεις (Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021).

Μετά την περσινή τιμητική διάκριση στην 5η θέση, φέτος απέσπασε την πανελλήνια πρωτιά και το δικαίωμα συμμετοχής σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η επιτυχία αυτή των παιδιών δεν άφησε ασυγκίνητους τους απογόνους της οικογένειας Καραθεοδωρή οι οποίοι τιμούν, αγαπούν και νοιάζονται για τον τόπο μας.

Έτσι λοιπόν και αφού προηγήθηκαν οι κατάλληλες συνεννοήσεις με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Βύσσας ‘Στέφανος Καραθεοδωρής” το σωματείο απογόνων “Κληρονομιά των Καραθεοδωρή” αποφάσισε να απονείμει τιμητική πλακέτα στα τρία παιδιά στην υπεύθυνη καθηγήτρια και στο ΓΕΛ Ν. Βύσσας καθώς και 1000 δολάρια σε κάθε παιδί.

Τους ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να είναι καλά και να συνεχίσουν το σημαντικό έργο τους. Όσον αφορά τα παιδιά, η τιμητική διάκριση συμβολίζει, την αναγνώριση της προσπάθειας και του μόχθου που κρύβεται πίσω από κάθε στόχο που κατακτάτε.Και μέσω της δικής σας επιβράβευσης, είναι και μια αναγνώριση στους γονείς σας και στους δασκάλους σας, που στέκονται δίπλα σας, αφανείς ήρωες για να στηρίζουν τα όνειρά σας.Για να μπορούμε να παραμείνουμε αισιόδοξοι, σε πείσμα των καιρών, πρέπει να αναδείξουμε τις διαχρονικές αξίες που διδάσκει η παιδεία και ο πολιτισμός μας.

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου.



Συντάκτης Νewsroom 3 Ιουνίου, 2021 09:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV