Βάσεις 2020: Δείτε τα αποτελέσματα

Συντάκτης Νewsroom 28 Αυγούστου, 2020 09:17

Βάσεις 2020: Δείτε τα αποτελέσματα

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψήφιους των Πανελλαδικών καθώς ανακοινώθηκαν οι Βάσεις 2020 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση – Προβλήματα στη σύνδεση λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας – Άνοιξε η πλατφόρμα.

Η σχετική πλατφόρμα άνοιξες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και


β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Να σημειωθεί πως υπάρχουν προβλήματα στην πρόσβαση στη σελίδα του υπουργείου, καθώς χιλιάδες ενδιαφερόμενοι επιχείρησαν να «μπουν» ταυτόχρονα στο σύστημα. Έτσι η σελίδα του υπουργείου δίνει μήνυμα λάθους στους επισκέπτες.

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα εστάλησαν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε.


Συντάκτης Νewsroom 28 Αυγούστου, 2020 09:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV