Α.Ο.Ορεστιάδας – Ζαφειράκης Νάουσας 3-0 (video,φωτορεπορτάζ)

Συντάκτης Νewsroom 9 Μαρτίου, 2014 01:03

Α.Ο.Ορεστιάδας – Ζαφειράκης Νάουσας 3-0 (video,φωτορεπορτάζ)

Σε ένα παιχνίδι που επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την άνοδο της δυναμικότητας των ακριτών η Ορεστιάδα κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους έναντι του Ζαφειράκη Νάουσας με 3-0 σετ και συνεχίζει στην κορυφή του τρίτου ομίλου.

Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα του Νίκου Αντωνιάδη στο πρώτο σετ της αναμέτρησης υποχρεώνοντας σε πολλά λάθη τους φιλοξενούμενους και με καλά τελειώματα και παίζοντας όσο έπρεπε κατάφερε εύκολα να πάρει διαφορά δέκα πόντων στο 21-11 και να τελειώσει το πρώτο σετ με 25-16.


Δεύτερο σετ για την ομάδα της Ορεστιάδας και η εξέλιξη του συνεχίστηκε στους ίδιους ρυθμούς, κρατώντας από την αρχή οι ¨πράσινοι¨ μια διαφορά της τάξεως των δέκα πόντων κατάφεραν χωρίς άγχος να κάνουν το τελικό 25-13 και 2-0 στα σετ!.

Τρίτο και τελευταίο όπως εξελίχθηκε σετ του παιχνιδιού οι πράσινοι συνέχισαν στο γνωστό τους ρυθμό και διατηρώντας τα καλά στοιχεία του παιχνιδιού τους κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να δώσουν τη δυνατότητα στον Νίκο Αντωνιάδη να χρησιμοποιήσει και τους μικρούς Νένογλου, Πεντίδη και Κοφίδη.

Τζεπκινλής-Ιωαννίδης

25-16, 25-13, 25-22

A.O.OΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Αντωνιάδης):Δημητρούδης, Κεμανετζής, Βλασακίδης, Καρδαμανίδης, Ποτολίδης, Χουσίδης, Κων/νίδης(Λ), Πεντίδης, Νένογλου, Διαμαντίδης, Προδρομίδης, Κοφίδης

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ(Σιπητάνος):Αποστόλου, Μαγγος, Ιωακειμίδης, Ουρδουλίδης, Τσίρης, Σιπητάνος, Ανδρέου


Συντάκτης Νewsroom 9 Μαρτίου, 2014 01:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV