Α.Ε.Διδυμοτείχου – Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας 1-1

Συντάκτης Νewsroom 14 Απριλίου, 2014 12:25

Α.Ε.Διδυμοτείχου – Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας 1-1

Την Κυριακή στις 17:οο διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου το τελευταίο clasico του Βορείου Έβρου για την πέμπτη αγωνιστική των play off της Α΄κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου.Μπορεί το παιχνίδι από άποψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος να ήταν αδιάφορο αλλά μία κόντρα μεταξύ των δύο μεγάλων του Βορείου Έβρου πάντα έχει το δικό της ενδιαφέρον από μόνη της .Στα αγωνιστικά η βροχή που ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα έκανε τον ήδη βεβαρημένο αγωνιστικό χώρο ακόμα πιο  δύσκολο(σταμάτησε περίπου στο δέκατο πέμπτο λεπτό του αγώνα) παρόλα αυτά και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και κατά διαστήματα το πέτυχαν!Η απευθείας αποβολή του Πετρόπουλου Κ. (17΄) για χτύπημα εκτός φάσης  στον Παυλίδη δεν πτόησε τον Ορέστη Ορεστιάδας που λίγα λεπτά μετά προηγήθηκε με τέρμα του Γουγουλιά!Η Α.Ε.Διδυμοτείχου κατάφερε να αντιδράσει και ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με ωραία συνεργασία ΤζανετάκουΓιαννόπουλου  με τον τελευταίο να πετυχαίνει ένα ωραίο τέρμα !Αναλυτικά:

5΄Σουτ του Ρουσσίδη από πλάγια θέση ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ντινούδη.


15΄Ωραία κάθετη του Γιαννόπουλου στον Δραγούμη που κάνει το σουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή η μπάλα περνάει άουτ.

17΄Αποβολή του Πετρόπουλου Κ. μετά από χτύπημα εκτός φάσης στον Παυλίδη με δέκα από νωρίς ο Ορέστης.

25΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Κόρνερ εκτελεί ο Πετρόπουλος Σ.  στο ύψος της μικρής περιοχής ο Γουγουλιάς με προβολή ανοίγει το σκορ!

27΄Σουτ του Παυλίδη μπλοκάρει ο Μπεχτσούδης αλλά δεν απομακρύνει καλά την μπάλα με το βολέ του ο Δραγούμης κάνει το σουτ ξανά μπλοκάρει ο Μπεχτσούδης.

34΄ΓΚΟΛ!!! 1-1 Ωραία επίθεση της Α.Ε.Διδυμοτείχου μετά από λάθος γέμισμα  της άμυνας του Ορέστη.Ο Τζανετάκος με γλυκιά  σέντρα βρίσκει τον Γιαννόπουλο που είχε κάνει την κίνηση στο πρώτο δοκάρι αυτός  με ωραία προβολή στον αέρα φέρνει το ματς στα ίσια!

40΄Ωραίο διαγώνιο σουτ του Δραγούμη  μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Μπεχτσούδη!

55΄Σέντρα του Πετρόπουλου Σ. πιάνει το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ο Ρουσσίδης αποκρούει ενστικτωδώς ο Ντινούδης.

57΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λόλακα από μακρινή απόσταση περνάει πάνω από τα δοκάρια του Ντινούδη.

61΄Ξεμαρκάρεται από αριστερά και κάνει γλυκιά σέντρα με φάλτσο ο Ρουσσίδης δεν μπορεί να βρει για λίγο ο Στέρεφ την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής της Α.Ε.Διδυμοτείχου.

63΄Συνεχόμενες τρίπλες του Στέρεφ μέσα στην περιοχή της Α.Ε.Διδυμοτείχου ξεμαρκάρεται και κάνει το σουτ όχι λέει ο Ντινούδης με ωραία απόκρουση!

73΄Ο Ντινούδης δείχνει την εμπειρία του αποκρούει την σέντρα του Στέρεφ που είχε μπει με αξιώσεις από δεξιά στην περιοχή της Α.Ε.Διδυμοτείχου προ του Λόλακα η μπάλα καταλήγει στον Ρουσσίδη που από πολύ κοντά  κάνει το σουτ και πάλι όχι από τον Ντινούδη που αντιδρά αστραπιαία!

 

Ορέστης Ορεστιάδας (Λυμπερίδης)Μπεχτσούδης, Κοτζά, Μπαχτσεβανίδης,

Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Σ.,  Καραγιάννης, Πετρόπουλος Κ.,

Λόλακας, Στέρεφ, Ρουσσίδης (74΄ Δοϊνούδης)

Α.Ε.Διδυμοτείχου (Μαυράκης)Ντινούδης,Ζιαρτούδης,Ναζίρης,Τσουμακίδης,

34΄Νοτόπουλος(67΄Παπούδης)Παυλίδης,Μανουσιάδης (46΄Μπακιρτζης),

Τζανετάκος,Δραγούμης (86΄Μίνης) ,Γιαννόπουλος,Ιντζές

 

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας

 


Συντάκτης Νewsroom 14 Απριλίου, 2014 12:25

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV