Ατρόμητος Ασπρονερίου-Μ.Γ.Σ Ορέστης 1-2 (video)

Συντάκτης Νewsroom 2 Φεβρουαρίου, 2014 20:17

Ατρόμητος Ασπρονερίου-Μ.Γ.Σ Ορέστης 1-2 (video)

Άλλο ένα διπλό για τον πρωτοπόρο Ορέστη.Ο Ατρόμητος Ασπρονερίου πάλεψε και τα 90 λεπτά του αγώνα (σκόραρε με τον Καραμανλη Π. στο 90΄+1) αλλά ο αέρας και ένα δικό του λάθος έδωσαν την ευκαιρία στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας να φύγει από μιά σκληροτράχηλη έδρα αλώβητη.Αναλυτικά:

25΄Σουτ του Ρουσσίδη Α. από μακριά άουτ.


36΄ΓΚΟΛ!!!0-1 Δυνατό σουτ του Πετρόπουλου Κ.  τριάντα  μέτρα περίπου από την εστία του Ατρομήτου με ευνοικό αέρα  η μπάλα  στο γάμα του Αντωνούδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

46΄Σουτ του Καραμανλή έξω από την περιοχή άουτ.

55΄ΓΚΟΛ!!!0-2 Μετά από λάθος γύρισμα της άμυνας του Ατρομήτου ο Αντωνούδης αναγκάζεται να ανατρέψει τον Σαραντίδη πέναλτι!Εκτελεί εύστοχα ο Στέρεφ .

73΄Σουτ του Πετρόπουλου Κ. από το ύψος της περιοχής στο οριζόντιο δοκάρι του Αντωνούδη.

78΄Ωραίο σουτ του Δοινούδη αποκρούει πολύ ωραία ο Αντωνούδης.

86΄ Κάθετη μπαλιά του Πετρόπουλου Σ. στον Ρουσσίδη πιάνει το σουτ από πλάγια θέση άουτ.

87΄Παρόμοια φάση στο ακριβώς επόμενο λεπτό με τον Πετρόπουλο Κ. αυτήν την φορά να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον Ρουσσίδη που από πλάγια θέση κάνει και πάλι το σουτ αλλά καταλήγει και πάλι άουτ.

90΄+2 ΓΚΟΛ!!!1-2  Εκτελεί κόρνερ ο Κυρκούσης  πιάνει το πλασέ ο Καραμανλής Π. από το ύψος της μικρής περιοχήςτου Ατρομήτου  η μπάλα διώχνεται από την άμυνα του Ορέστη αφού όμως έχει περάσει  την γραμμή της εστίας του Οτέμπερη

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 2 Φεβρουαρίου, 2014 20:17

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV