Ατρόμητος Ασπρονερίου-Ακρίτας Νέας Βύσσας 1-1(video,φωτορεποτάζ)

Συντάκτης Νewsroom 22 Μαρτίου, 2014 21:06

Ατρόμητος Ασπρονερίου-Ακρίτας Νέας Βύσσας 1-1(video,φωτορεποτάζ)

Σήμερα στο Ασπρονέιρι ο Ατρόμητος Ασπρονερίου υποδέχθηκε τον Ακρίτα Νέας Βύσσας για την πρώτη αγωνιστική των play out του βορείου ομίλου της Α΄κατηγορίας και οι δύο ήθελαν την νίκη αλλά  μοιράστηκαν ευκαιρίες και γκολ με αποτέλεσμα να μοιραστούν και τους βαθμούς της ισοπαλίας .Αναλυτικά:

9΄Κόρνερ εκτελεί ο Βλασίδης πιάνει κεφαλιά πασα ο Γενηκομσίου στον Καράμπελα  η μπάλα αλλά το σουτ που επιχειρεί αυτός καταλήγει στην  αγκαλιά του Αντωνόυδη.


28΄Σουτ του Φωτσιτσούδη ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Φιλιππίδη.

40΄Σέντρα του Παρασχούδη πιάνει το σουτ από ευνοϊκή θέση ο Παπατσακμάκης σωτήρια απόκρουση του Φιλιππίδη διώχνει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

41΄Κόρνερ του Κυρκούση πιάνει την κεφαλιά ο Τσομπανούδης βρίσκει ο Φιλιππίδης κόρνερ.

42΄Σουτ του Παρασχούδη Β. λίγο πάνω από την εστία του Φιλιππίδη.

53΄Ωραία σέντρα του Τζότζολα πιάνει το σουτ με την μία από καλή θέση ο Βλασίδης άουτ.

58΄Πάλι ο Βλασίδης πιάνει σουτ με την μία μετά από σέντρα του Λαμπίδη αλλά και πάλι στέλνει την μπάλα άουτ παρότι βρισκόταν σε πολύ ευνοϊκή θέση κοντά στην μικρή περιοχή του Αντωνούδη .

59΄Παράλληλη σέντρα του Καραμανλή Κ. περνάει ανεκμετάλλευτη καθώς κανένας δεν παρεμβλήθηκε στην πορεία της.

61΄Ωραία κάθετη του Καραμανλή Κ. στον Νικηφορίδη στην πλάτη της άμυνας του Ακρίτα τον βγάζει σε θέση για γκολ καθυστερεί αυτός και προλαβαίνει η άμυνα του Ακρίτα να βάλει την προβολή και να διώξει σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε.

77΄Πάσα του Καραμανλή Κ. στον Καραμανλή Π. που κάνει το γυριστό σουτ που μπλοκάρει εύκολα ο Φιλιππίδης.

81΄Πολύ ωραία φεύγει από δεξιά ο Καραμανλής Κ. και κάνει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον Καραμανλή Π. που κάνει την κεφαλιά δύσκολα και στέλνει την μπάλα μόλις άουτ αριστερά από τα δοκάρια του Φιλιππίδη.

83΄ΓΚΟΛ!!!0-1Ανατροπή του Κατόγλου από τον Αντωνούδη οριακά μέσα στην περιοχή του Ατρόμητου Ασπρονερίου  πέναλτι καταλογίζει ο διαιτητής του αγώνα Σουβάρας μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Εκτελεί ο Κατόγλου  πέφτει σωστά και βρίσκει ο Αντωνούδης την μπάλα αλλά αυτή καταλήγει στα δίχτυα του.

85΄ΓΚΟΛ!!! 1-1 Η απάντηση έρχεται αμέσως ο Φωτσιτσούδης κάνει  το γέμισμα  ο Καραμανλής από κοντά κατεβάζει και φέρει το ματς  στα ίσια.

87΄Σουτ του Παπαδούδη από πλάγια αριστερά η μπάλα άουτ.

88΄Δυνατό σουτ του Καραμανλή Κ. από καλή θέση  περίπου στο ύψος του πέναλτι της μεγάλης περιοχής του Ακρίτα Νέας Βύσσας η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Φιλιππίδη.

Ατρόμητος Ασπρονερίου:Αντωνούδης, Κυρκούσης, Παπατσικμάνης, Τσομπανούδης, Συριτούδης, Παρασχούδης(45’Καραμανλής), Ντινούδης(40’ Νικηφορίδης), Παρασχούδης(85’Παπαδούδης), Μπιμπούδης, Φωτσιτσούδης, Καρμανλής, Τσομπανούδης, Γκιντίκας, Κυπαρισσούδης

Ακρίτας Νέας Βύσσας: Φιλιππίδης , Τζοτζολάς, Σιμσιρίκης, Γενηκομσίου, Τριανταφυλλάκης, Καράμπελιας, Βουδούρης(88’Κατογλίδης), Χουσίδης, Βλασίδης, Κάτογλου, Λαμπίδης(62’Μπεντές), Κατογλίδης, Αραμπατζής, Ζολώτας, Χατζηγεωργακίδης, Καλιαμπάκας, Τσουκαλίδης

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 22 Μαρτίου, 2014 21:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV