“Ας κερδίσει ο καλύτερος” στον τελικό Κυπέλλου Βόλεϊ στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 18 Μαρτίου, 2011 17:36

“Ας κερδίσει ο καλύτερος” στον τελικό Κυπέλλου Βόλεϊ στην Ορεστιάδα

συνέντευξη τύπου για τον τελικό βόλεϊ

“Ας κερδίσει ο καλύτερος” ήταν η κοινή δήλωση των εκπροσώπων του Ηρακλή και του Ολυμπιακού σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν πριν την αυριανή αναμέτρηση στην Ορεστιάδα, όπου θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδος στο Βόλεϊ Ανδρών 2011.


Ο 26ος Τελικός Κυπέλλου Ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο, 19 Μαρτίου, στις 19.00, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Ορεστιάδας.

Ο Ηρακλής έχει κατακτήσει τον τίτλο πέντε φορές μέχρι στιγμής και ο Ολυμπιακός έντεκα. Ο τελευταίος τελικός στην Ορεστιάδα με αντίπαλους τον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό έγινε το 2004. Νικητής είχε αναδειχθεί τότε ο Ηρακλής.

Αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση δήλωσε ο Αντρέι Κράβαρικ, αρχηγός της ομάδας του Ηρακλή, γνωστός και ως “συλλέκτης τίτλων”, ωστόσο, και ο Εβρίτης αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης, από την πλευρά του, διαμήνυσε, ότι η ομάδα του ήρθε “για να κερδίσει” .

Οι προπονητές Γιάννης Καλμαζίδης (Ολυμπιακός) και Φρέντι Μπρουκς (Ηρακλής) εμφανίστηκαν ψύχραιμοι ενόψει του αυριανού αγώνα καλώντας τους παίκτες τους να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι οι δυο αντίπαλοι , που διεκδικούν τον τίτλο, ο οποίος και για τους δυο θα ήταν ο πρώτος στην προπονητική τους καριέρα, υπήρξαν φίλοι και συμπαίκτες στο παρελθόν.

“Θέλουμε διοργανώσεις με υγιείς φιλάθλους και δίχως τη γνωστή βία, που έχει πλήξει τον ελληνικό αθλητισμό”, δήλωσε χαρακτηριστικά Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ενώ ο δήμαρχος της Ορεστιάδας, Δημήτρης Μουζάς, επικεντρώθηκε στη σημασία, που έχει η διεξαγωγή του τελικού στην πόλη της Ορεστιάδας, δεδομένου του “ένδοξου παρελθόντος της” στο συγκεκριμένο άθλημα.

Σύγχυση φαίνεται να προκάλεσε στους κατοίκους της περιοχής η απόφαση των διοργανωτών για την επιβολή αυστηρών μέτρων ασφαλείας.

Όπως είχε δημοσιευτεί μετά από σύσκεψη, που έγινε στην Ορεστιάδα αρχές του Μάρτη, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων, δικαίωμα εισόδου στο συνολικής χωρητικότητας γήπεδο των 2.000 θέσεων έχουν οι:

  • Γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και χωρίς περιορισμούς
  • Αθλητές οποιουδήποτε αθλήματος από σωματεία της Ορεστιάδας και τα μέλη των ΔΣ των ομάδων και των συλλόγων, με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης
  • Διαιτητές του βόλεϊ με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης
  • Προπονητές του βόλεϊ με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης
  • Μαθητές από τα σχολεία της Ορεστιάδας, με υπεύθυνο συνοδό, με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης
  • Επίσημη προσκεκλημένοι του Δήμου Ορεστιάδας και της ΕΟΠΕ
  • Δημοσιογράφοι με ονομαστικές διαπιστεύσεις
  • Γονείς που θα συνοδεύουν ανήλικα παιδιά με ονομαστική προσωπική πρόσκληση
  • 30 άτομα από κάθε ομάδα για τις θέσεις των VIP με ονομαστική προσωπική πρόσκληση

Στόχος επικρίσεων από την πλευρά των δημοσιογράφων έγινε τόσο ο δήμος Ορεστιάδας, ο οποίος κατηγορήθηκε, ότι δεν διαχειρίστηκε με διαφάνεια τη κατανομή των προσκλήσεων, όσο και οι λοιποί διοργανωτές, καθώς επιχειρήθηκε, ότι ο “αδιευκρίνιστος” αριθμός γυναικών, μαθητών και γονιών με παιδιά, που θα προσέλθουν στον αγώνα, μπορεί να υπερβεί τη χωρητικότητα του γυμναστηρίου.

Επιμέλεια: Πόπη Κουρτίδη


Συντάκτης Νewsroom 18 Μαρτίου, 2011 17:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV