Από τον ΟΣΕ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουνίου, 2011 08:45

“Επτά είναι οι εργαζόμενοι που μετατάχθηκαν στο Νοσοκομείο από τον ΟΣΕ. Μόνο ένας εντάχθηκε στη Νοσηλευτική Υπηρεσία (τραυματιοφορέας) που έχει και τις περισσότερες ανάγκες σε προσωπικό. Οι υπόλοιποι 6 ανέλαβαν υπηρεσία σε διοικητικές θέσεις που ήδη είναι υπερκαλυμμένες. Πάντως διαπιστώσαμε ότι οι πρώην εργαζόμενοι του ΟΣΕ φαίνεται να αντιμετωπίζουν τα νέα τους καθήκοντα με πολύ καλή διάθεση, γεγονός που τους τιμά ιδιαίτερα.
Πρέπει τέλος να σημειωθεί ότι όλοι έχουν αρκετά χρόνια υπηρεσίας (πάνω από 30) και στα επόμενα 2-5 χρόνια θα έχουν συνταξιοδοτηθεί.”


Πηγή: didymoteicho.net μέσω nosokomeiodidimoteicho.blogspot.com

 

Διαβάστε και σχετική δημοσίευση στο  i-news από τις 21.12.2010

Σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ασφαλιστικά ταμεία και άλλους φορείς του Δημοσίου σταματά το τρένο του ΟΣΕ προκειμένου να αποβιβάσει το προσωπικό του οργανισμού που με βάση το σχέδιο εξυγίανσής του κρίνεται πλεονάζον και θα πρέπει να αλλάξει φορέα εργασίας. 

Οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ που θεωρούνται πλεονάζον προσωπικό έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 10.700 κενές θέσεις σε διάφορους φορείς του δημόσιου τομέα που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών και δήλωσαν την ανάγκη τους για προσωπικό. 

Κατά κύριο λόγο οι προσφερόμενες κενές θέσεις βρίσκονται σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ιδρύματα πρόνοιας, ασφαλιστικά ταμεία, στα δικαστήρια, στο ελεγκτικό συνέδριο, στις διευθύνσεις αλλοδαπών των περιφερειών, στην τοπική αυτοδιοίκηση α΄ και β΄ βαθμού, ενώ υπάρχουν και αιτήματα για θέσεις φυλάκων αρχαιοτήτων σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού. 

Να σημειωθεί ότι στη λίστα δεν περιλαμβάνονται θέσεις που είχαν σταλεί από τα υπουργεία για κεντρικές υπηρεσίες, θέσεις σε ανεξάρτητες αρχές, θέσεις στην ΥΠΑ κ.λπ. 


Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουνίου, 2011 08:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV