Απούλητα παραμένουν τα περιουσιακά στοιχεία της αλλαντοβιομηχανίας “Θράκη”

Συντάκτης Νewsroom 30 Ιουνίου, 2011 07:54

Προς νέα πρόσκληση για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της υπό εκκαθάριση εταιρείας Θράκη μέσα στο έτος οδεύει η Εθνική Κεφαλαίου, καθώς το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε στην τελευταία δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα ήταν μηδαμινό. Οι εγκαταστάσεις της πρώην Θράκη ανήκουν σε 11 τράπεζες, με διαχειριστή την Εθνική Κεφαλαίου και μέχρι σήμερα, τρεις προσπάθειες για την εκποίησή τους, έχουν κριθεί ως άγονες.


Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Δευτέρα ενδιαφέρον εκδηλώθηκε μόνο για τη βιομηχανική μονάδα προϊόντων κρέατος στις Φέρες η οποία περιλαμβάνει γήπεδο συνολικής έκτασης 1.196.635 τ.μ. περίπου, που βρίσκεται στην περιοχή Φερών Έβρου, με κτίρια συνολικής επιφάνειας 45.350 τ.μ., με τις πάγιες ηλεκτρομηχανολογικές και ψυκτικές εγκαταστάσεις των κτιρίων αυτών.

Η εν λόγω Ομάδα περιλαμβάνει επίσης συμμετοχές, απαιτήσεις, προκαταβολές, εμπορικά σήματα, επωνυμία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη ομάδα εκδήλωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, ενώ η απόφαση για τη συγκεκριμένη προσφορά, η οποία ανέρχεται στα 1,2 εκατ. ευρώ, θα ληφθεί κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

Εκτός από την συγκεκριμένη ομάδα (ακίνητα στις Φέρες), τα προς εκποίηση περιουσιακά στοιχεία της αλλαντοβιομηχανίας για τα οποία δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον είναι η βιομηχανική μονάδα προϊόντων κρέατος στην Κομοτηνή, το κέντρο διανομής προϊόντων κρέατος στη Θέρμη, το κέντρο διανομής προϊόντων κρέατος στη Ρόδο καθώς και αγρόκτημα στη θέση Υφαντά στην Κομοτηνή.

Πηγή: Euro2day, Thrakinet, Ριζοσπάστης


Συντάκτης Νewsroom 30 Ιουνίου, 2011 07:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV