Απογραφή 2021: Το email της ΑΑΔΕ στους πολίτες

Συντάκτης Νewsroom 18 Νοεμβρίου, 2021 09:15

Απογραφή 2021: Το email της ΑΑΔΕ στους πολίτες

Ξεκίνησε η απογραφή του πληθυσμού για το 2021. Το e-mail της ΑΑΔΕ που έφτασε στους πολίτες.

Μηνύματα άρχισε από χθες να στέλνει η ΑΑΔΕ στους πολίτες, για τις διαδικασίες απογραφής.

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα περιλαμβάνονται οδηγίες της ΕΛΣΤΑΤ με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι πολίτες προκειμένου να κάνουν σωστά την απογραφή.


Το μήνυμα της ΑΑΔΕ

Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021 / Ελληνική Στατιστική Αρχή – Αποδέκτης/τρια: , Username: – Ηλεκτρονική Αυτοαπογραφή:

– Ένας Απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ παραδίδει στην κατοικία σας έναν κλειστό ανώνυμο φάκελο που περιέχει τον «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» της κατοικίας.

– Ένας εκπρόσωπος του νοικοκυριού σας, έχοντας τον «Μοναδικό Κωδικό Απογραφής» και τον κωδικό του στο TAXISnet μπορεί να επισκεφτεί την ψηφιακή πύλη www.gov.gr και να απογράψει την κατοικία και όλα τα μέλη του νοικοκυριού.https://abd7911cab4014afee19bf3171a2ff17.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

– Εάν χρειαστείτε βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά απευθείας με τον Απογραφέα στον οποίο έχει ανατεθεί η κατοικία σας στο τηλέφωνο που εσωκλείεται στον φάκελο που σας έχει παραδοθεί ή στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛΣΤΑΤ για την απογραφή στο 211-1212032.

Όσοι πολίτες, για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορέσουν να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου, θα απογραφούν από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης.

Όλα τα στοιχεία που συλλέγει η ΕΛΣΤΑΤ είναι απολύτως εμπιστευτικά και δεν διαβιβάζονται σε κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.

Συμμετέχουμε στην Απογραφή, Στηρίζουμε το μέλλον γιατί ΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑΜΕ.

Περισσότερες Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ: www.statistics.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.


Συντάκτης Νewsroom 18 Νοεμβρίου, 2021 09:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV