Απάντηση Ασμανίδη στο διευθυντή του Κ.Υ Ορεστιάδας.

Συντάκτης Νewsroom 19 Μαρτίου, 2020 16:10

Απάντηση Ασμανίδη στο διευθυντή του Κ.Υ Ορεστιάδας.

Την δική του απάντηση δίνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Ασμανίδης στην απάντηση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας Χρήστου Παπαθανάκη συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντιπαράθεση που ξέσπασε ύστερα από την κατάθεση πρότασης της παράταξης Δυναμικά Μπροστά για σύσταση ιατρικής ομάδας:

Με έκπληξη διάβασα το δελτίο τύπου που δημοσιεύσατε και ειδικά το απαξιωτικό τμήμα του κειμένου:


«Φρονώ ότι πρέπει αυτοί οι κύριοι να αποσύρουν την πρότασή τους, όπως θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ληφθεί υπόψη από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου και τον δήμαρχο κύριο Μαυρίδη.

Τέτοιου είδους ομάδες δεν έχουν συσταθεί πουθενά και έμπαση περιπτώσει δεν εκχωρούμε δικαιώματα που είναι της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.»

Κύριε διευθυντά “αυτοί οι κύριοι” όπως μας αποκαλείτε απαξιωτικά, είναι εκλεγμένοι “Δημοτικοί Σύμβουλοι”. Δεν είναι ούτε έμμισθοι ούτε Δημόσιοι Υπάλληλοι.

Εμείς κάναμε μία πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο κ. Βασίλη Μαυρίδη όπως οφείλαμε.

Η πρόθεσή μας είναι να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση του προβλήματος επικουρικά και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να υποκαταστήσουμε την Δημόσια Υγεία.

Αυτό είναι υποχρέωσή μας και είναι αδιαπραγμάτευτο.
Σε ό,τι αφορά το σημείο “τέτοιου είδους ομάδες δεν έχουν συσταθεί πουθενά” προφανώς δεν είστε ενημερωμένος, έχουν γίνει και έχουν υλοποιηθεί παρόμοιες προτάσεις σε αρκετούς Δήμους και από την Περιφέρεια Αττικής και μάλιστα σε συνομιλία με γιατρούς μέσω Skype από τον ιατρικό σύλλογο.

Τελειώνοντας θα ήθελα να επιστήσω ψυχραιμία και σύνεση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει όλη η ανθρωπότητα. Εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά και να προσφέρει ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητες του αυτό που μπορεί. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας. 

Με εκτίμηση, Κωνσταντίνος Ασμανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ορεστιάδας


Συντάκτης Νewsroom 19 Μαρτίου, 2020 16:10

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV