Αντιδρούν στα νέα μέτρα και οι επαγγελματίες του Σουφλίου – Κινητοποιήσεις τις ερχόμενες ημέρες

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Νοεμβρίου, 2021 19:00

Αντιδρούν στα νέα μέτρα και οι επαγγελματίες του Σουφλίου – Κινητοποιήσεις τις ερχόμενες ημέρες

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου Θεόδωρος Τσιαμίτας μίλησε σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου” για τα νέα μέτρα που επηρεάζουν τον επαγγελματικό κόσμο της περιοχής.

Την αγανάκτησή τους και τον αναβρασμό που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στους επαγγελματίες της περιοχής μετέφερε ο κ. Τσιαμίτας εκφράζοντας τα όσα βιώνουν το τελευταίο διάστημα λόγω των συνεχόμενων μέτρων, τα οποία έχουν πλήξει σοβαρά κυρίως οικονομικά τον εμπορικό κόσμο. Η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου μάλιστα γνωστοποίησε σήμερα και σχετική ανακοίνωση για το ζήτημα:

Μεταξύ των όσων ανέφερε ο κ. Τσιαμίτας έκανε γνωστό πως οι επαγγελματίες του Σουφλίου συζητούν κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες με αρχή το κλείσιμο των καταστημάτων τους την ερχόμενη Τρίτη ενώ τάσσονται στο πλευρό των επιχειρηματιών της εστίασης συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιησείς που αποφάσισαν τα σωματεία του κλάδου.


Σημειώνεται ότι τα σωματεία της εστίασης έλαβαν την απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων τους πανελλαδικά την ερχόμενη Τρίτη 16 Νοεμβρίου, ως έναρξη των κινητοποιήσεων τους αντιδρώντας στα νέα μέτρα για την πανδημία που εφαρμόζονται από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Νοεμβρίου, 2021 19:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV