Ανοιχτή επιστολή Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Ορεστιάδας για το μεταναστευτικό

Συντάκτης Νewsroom 17 Φεβρουαρίου, 2011 11:15

 

Φίλες – φίλοι
Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες του εμπαιγμού της κυβέρνησης σχετικά με την εγκατάσταση των κέντρων υποδοχής των λαθρομεταναστών στην περιοχή μας. Μιας πολιτικής άδικης και με καταστροφικές συνέπειες για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Αντί η κυβέρνηση να λαμβάνει μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα και προς όφελος των Εβριτών και δη των Ορεστιαδιτών. Μέτρα, που να τονώνουν το επενδυτικό ενδιαφέρον, την μείωση της ανεργίας, την ανάπτυξη της γεωργίας, την βιωσιμότητα των ελεύθερων επαγγελματιών και την δημιουργία νέων Σχολών .
Λαμβάνει μέτρα, που σχετίζονται με την υποανάπτυξη και την υποβάθμιση του τόπου μας, την αλλοίωση του πληθυσμού μας, της επιτάχυνσης της φυγής των νέων ανθρώπων και φυσικά την κατάρρευση των τελευταίων παραγωγικών επιχειρήσεων που λειτουργούν. Μέτρα που θα αυξήσουν την εγκληματικότητα, θα απειλούν την υγεία μας και θα συνεχίσουν να μας κρατούν ομήρους στις ορέξεις ορισμένων.
Τα μέτρα αυτά, ακούν στο όνομα της εγκατάστασης των κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών στην περιοχή μας τα οποία και δεν μας προσφέρουν απολύτως τίποτα αντίθετα θα υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την περιοχή μας.
Ως εκ τούτου απαιτούμε την άμεση απόσυρση, όχι μόνο της πρότασης αυτής, αλλά οποιασδήποτε σκέψης ή φήμης.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜ.Τ.Ο.

Φίλες – φίλοι
Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες του εμπαιγμού της κυβέρνησης σχετικά με την εγκατάσταση των κέντρων υποδοχής των λαθρομεταναστών στην περιοχή μας. Μιας πολιτικής άδικης και με καταστροφικές συνέπειες για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Αντί η κυβέρνηση να λαμβάνει μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα και προς όφελος των Εβριτών και δη των Ορεστιαδιτών. Μέτρα, που να τονώνουν το επενδυτικό ενδιαφέρον, την μείωση της ανεργίας, την ανάπτυξη της γεωργίας, την βιωσιμότητα των ελεύθερων επαγγελματιών και την δημιουργία νέων Σχολών . Λαμβάνει μέτρα, που σχετίζονται με την υποανάπτυξη και την υποβάθμιση του τόπου μας, την αλλοίωση του πληθυσμού μας, της επιτάχυνσης της φυγής των νέων ανθρώπων και φυσικά την κατάρρευση των τελευταίων παραγωγικών επιχειρήσεων που λειτουργούν. Μέτρα που θα αυξήσουν την εγκληματικότητα, θα απειλούν την υγεία μας και θα συνεχίσουν να μας κρατούν ομήρους στις ορέξεις ορισμένων. Τα μέτρα αυτά, ακούν στο όνομα της εγκατάστασης των κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών στην περιοχή μας τα οποία και δεν μας προσφέρουν απολύτως τίποτα αντίθετα θα υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την περιοχή μας.  Ως εκ τούτου απαιτούμε την άμεση απόσυρση, όχι μόνο της πρότασης αυτής, αλλά οποιασδήποτε σκέψης ή φήμης. 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜ.Τ.Ο.


 


Συντάκτης Νewsroom 17 Φεβρουαρίου, 2011 11:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV