Αναστολή λειτουργίας και για την ομάδα της Οινόης

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 2 Νοεμβρίου, 2020 17:33

Αναστολή λειτουργίας και για την ομάδα της Οινόης

Στην κίνηση που προχώρησαν η Α.Ε. Διδυμοτείχου και ο Ηρακλής Σαγήνης και η ομάδα της Οινόης καθώς επισημοποίησε την αναστολή λειτουργίας της.

Με ύφος αγανάκτησης, απογοήτευσης αλλά και συμμόρφωσης στην νέα πραγματικότητα βαδίζει η ανακοίνωση της Οινόης καθώς αναστέλλει την λειτουργία της παρά την αντίθεση της στα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:


Μετά την απόφαση την κυβέρνησης για κλείσιμο των γηπέδων και απαγόρευση άθλησης των παιδιών!!!!!!!!!,είμαστε στην πολύ στενάχωρη θέση να ανακοινώσουμε την αναστολή λειτουργίας της σχολής για τον μήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ξεκινώντας από αύριο Δευτέρα 02-11-2020. Για εμάς είναι ο απόλυτος παραλογισμός όμως δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχήσουμε. Όλο αυτό το διάστημα που θα παραμείνουμε κλειστοί,θα κάνουμε ως σχολή ότι πρέπει και ότι μπορούμε έτσι ώστε οι αθλητές μας να μην μείνουν ανενεργοί. Η Γραμματεία μας θα παραμείνει σε λειτουργία μέχρι την Παρασκευή (16:00-18:00) για να εξυπηρετεί τους γονείς που έχουν γραμματειακές εκκρεμότητες αλλά και για διευκρινίσεις σε οποιαδήποτε απορία για την συνέχεια. ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ. Είμαστε σίγουροι πως όλο αυτό θα μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς. Παιδιά, γονείς, προπονητές, ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.



Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 2 Νοεμβρίου, 2020 17:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV