Αναστέλλουν τη λειτουργία τους τμήματα λυκείου της Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2020 17:15

Αναστέλλουν τη λειτουργία τους τμήματα λυκείου της Ορεστιάδας

Μέχρι και τις 16 Νοεμβρίου αναστέλλεται η λειτουργία δύο τμημάτων του 1ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας ύστερα από επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε σε μαθητή/τρια

Το γεγονός ήρθε στη δημοσιότητα ύστερα από σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ Ορεστιάδας καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αντίστοιχη εγγραφή στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας που αναφέρει τις δομές εκπαίδευσης που αναστέλλουν την λειτουργία τους λόγω της πανδημίας του COVID-19.Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:


Αναστέλλουν τη λειτουργία τους από αύριο και μέχρι τις 16 Νοεμβρίου το Γ3 του 1ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδας και το Τμήμα θεωρητικής κατεύθυνσης του ίδιου σχολείου, λόγω επιβεβαιωμένου θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε μαθητή/τρια. Το παιδί και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του έχουν μπει σε καραντίνα 14 ημερών. Οι μαθητές των δύο τμημάτων που “κλείνουν” για τις επόμενες ημέρες, έχουν ενημερωθεί για την αναστολή και θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους με τηλεκπαίδευση. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο περιστατικό αναστολής λειτουργίας τμημάτων σε σχολική μονάδα του δήμου Ορεστιάδας.


Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2020 17:15

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV