Ανασκόπηση της 5ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

Συντάκτης Νewsroom 17 Νοεμβρίου, 2013 12:42

Ανασκόπηση της 5ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

8x8 Soccer Park

NYXTEPIΔEΣ –    FAIR PLAY 4-2 .Φτερούγισαν προς την κορυφή  


 

Μεγάλοι νικητές οι νυχτερίδες στο ντέρμπυ κορυφής της 5ης αγωνιστικής .Αν και βρέθηκαν να χάνουν με σκορ 1-0 στο ημίχρονο κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να γυρίσουν το ματς με σκορ 4-1 για να μειώσουν οι Fair Play σε 4-2 στο τελευταίο λεπτό. Δίκαιη νίκη για τις νυχτερίδες που φιγουράρουν στην κορυφή με 12 βαθμούς.

 

 

 

Real Panthers – Kανονιερηδες 6-4 . Nέα αγχωτική νίκη.

 

 Σε ένα ματς που οι Πάνθηρες ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με 3-1 στο ημίχρονο και με  4-1 και 5-1 στις αρχές του δευτέρου και ενώ φαινόταν πως όλα είχαν κριθεί οι κανονιέρηδες με μια αντεπίθεση διαρκείας μείωσαν σε 5-4 και λίγο έλειψαν να φέρουν το ματς στα ίσα χάνοντας ευκαιρίες για το 5-5! Τελικό 6-4 για τους Πάνθηρες που έφτασαν στους 7 βαθμούς.

 

 

 

Kουρείον Mετζιδιές –  Forum 8-1. Εύκολο απόγευμα για τα ψαλίδια
Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Νίκου Μετζιδιέ επέβαλε από την αρχή τον δικό της ρυθμό και καταφερε να προηγηθεί με 4-1 στο ημίχρονο και με 8-1 στο δεύτερο μέρος δείχνοντας ανοτερότητα απέναντι στην ομάδα του FORUM που παρουσιάστηκε στο ματς με πολλές ελείψεις.Δίκαια νίκη για τα ψαλίδια που σκαρφάλωσαν στους 10 βαθμούς.

 

 

 

Αuto Gas Διαμαντής – Dream 6-1 Κοντά στην κορυφή οι Αuto Gas
Σε ένα παιχνίδι που οι Dream φέρανε αντίσταση μόνο στο πρώτο μέρος όταν ισοφάρισαν το σκορ σε 1-1 το οποίο δεν ήταν αρκετό να τους κρατήσει στο ματς.Οι Αuto του Αποστόλη Τσομπανίδη ανεβάζοντας την απόδοση τους κατάφεραν να πετύχουν δύο γκόλ και να κλείσουν το ημίχρονο με 3-1 και στη συνέχεια να συντρίψουν με 6-1 στο δεύτερο μέρος τους  Dream που έδειξαν να μένουν από δυνάμεις. (9 ΒΑΘΜΟΥΣ οι ΑutoGas  με έναν αγώνα λιγότερο)

 

 

 

Drink Team-Γυμναστές 7-1 Πρώτη νίκη για τους DRINK TEAM!
Σε ένα παιχνίδι που Γυμναστές είχα για άλλη μία φορά πολλές απουσίες οι Drink Team μπήκανε δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με σκορ 2-0 για να αντιδράσουν οι γυμναστές και να μειώσουν το σκορ σε 3-1 χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια αφού οι Drink ανεβάζοντας απόδοση δεν άφησαν περιθώρια στους γυμναστές με το σκορ μάλιστα να παίρνει διαστάσεις θριάμβου στο δεύτερο μέρος σε 7-1

 

Ο Βαθμολογικός πίνακας
5iagonistiki

 


Συντάκτης Νewsroom 17 Νοεμβρίου, 2013 12:42

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV