Ανασκόπηση της 15ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

Συντάκτης Νewsroom 10 Απριλίου, 2014 13:30

Ανασκόπηση της 15ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

8x8 Soccer Park

Real panther-Fairplay FC 5-13 
“Περίπατος για τους Fair”

 Εύκολο απόγευμα για τους περσινούς πρωταθλητές που συνέτριψαν τους real με σκόρ ημιχρόνου 0-5 και 5-13 τελικό  δείχνουν σημάδια ανάκαμψης τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα.


 Νυχτερίδες-Drink Team 0-3

“Ανώμαλη προσγείωση”

 

Σε ένα παιχνίδι που οι Νυχτερίδες είχαν τεράστια προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αφού το ράστερ της ομάδας τους απαρτιζόταν κυρίως από αμυντικογενείς παίκτες ,αντιθέτως με τους drink που εμφανίστηκαν στο γήπεδο πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί σε όλες τις γραμμές δημιουργώντας πολλές φάσεις και χάνοντας απιστευτες ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος στο οποίο δεν είχαμε σκορ (0-0) κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στο πρωτάθλημα All vs All στα 3 χρόνια διεξαγωγής του.Στο δεύτερο μέρος οι Drink άνοιξαν το σκορ μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια και καρφωτή κεφαλιά του Απόστολου Κυρτσόπουλου που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης των Drink ,ακολούθησαν άλλα 2 γκολ για την ομάδα του Τάσου Παπαϊωάννου που σφράγισε τους 3 βαθμούς της νίκης και διεκδικεί τον τίτλο!
Autogas-Κουρείον Μετζιδιες (αναβολή)

 Κανονιέρηδες-forum 5-3 

“5 κανονιές για forum”

Σε ένα όμορφο μάτς με αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες οι κανονιέρηδες έδειξαν πιό έτοιμοι και πιό αποτελεσματικοί και προηγήθηκαν   με σκορ ημιχρόνου 3-2.Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Περικλή Γακιδη έδειξε σημάδια κόπωσης και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των Κανονιέρηδων που πήραν δίκαια τους τρείς βαθμούς της νίκης κερδίζοντας τις εντυπώσεις για άλλη μιά φορά!

 

Dream -Γυμναστές 2-7
“Ανοδική πορεία για Γυμναστές”

Σε εύκολο απόγευμα μετέτρεψαν το derby των ουραγών οι γυμναστές οι οποίοι διανύουν περίοδο φόρμας στα τελευταία παιχνίδια! Με σκόρ ημίχρονου 1-4 και τελικό 2-7 συνέτριψαν τους dream και πήραν δίκαια τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν τα αναβληθέντα παιχνίδια :    
Autogas Διαμαντής -Drinkteam 1-3 (για την 11η Αγωνιστική)
Κανονιέρηδες-Drinkteam 1-5 (για την 12η Αγωνιστική) 

πινακας02-8
Basic CMYK

 


Συντάκτης Νewsroom 10 Απριλίου, 2014 13:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV