Ανασκόπηση της 13ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

Συντάκτης Νewsroom 29 Μαρτίου, 2014 15:57

Ανασκόπηση της 13ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

8x8 Soccer Park

Drink team-FairPlay FC 6-0
Συντριβή για τους  fair !!!

 


Πολύ καλή απόδοση έπιασε η ομάδα των drink team απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές που δεν τα κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.   

 

2-0 στο πρώτο μέρος και 6-0 τελικό , πέρα για πέρα δίκαια η νίκη για τους drink team.

 

Νυχτερίδες – Κανονιέρηδες 7-4 
Απέφυγαν τις κανονιές !!

 

Σε ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ ,οι νυχτερίδες με καλό ρυθμό  στο ματς κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να πάρουν κεφάλι στο σκόρ αφού το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκόρ 2-2. Τελικό 7-4 νέα νίκη για τις Νυχτερίδες που διεκδικουν τον τίτλο. 

 

Κουρείον  Μετζιδιες-cafe bar dream 7-4 
“Κουρεμένα όνειρα ” 

 

Derby στο πρώτο μέρος με πολλές φάσεις και θέαμα με το σκόρ ισόπαλο σε 2-2 και τις εντύπωσεις για τους dream! Εύκολη υπόθεση για τα ψαλίδια του Νίκου Μετζιδιε στο δεύτερο μέρος που έδειξαν πως δεν βρίσκονται τυχαία στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας ,”κουρευοντας τα όνειρα των dream”!

 

 Autogas Διαμαντής-Real panther 5-5 
Απρόσμενη γκέλα για τους Auto !

 

Σε ένα παιχνίδι με πολύ τρέξιμο ,όμορφες  φάσεις και θέαμα οι real μπήκαν  έτοιμοι κ άνοιξαν το σκόρ στο πρώτο πεντάλεπτο! Γρήγορα απάντησαν οι Auto και γύρισαν το ματς πριν το ημίχρονο σε 2-1 .Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ανεβάζοντας απόδοση παίξανε όμορφο ποδόσφαιρο με τους REAL να περνούν τελικά το βαθμό της ισοπαλίας και να κερδίζουν τις εντυπώσεις από τους Auto που διεκδικούν τον τίτλο! 

 

Cafe Bar Forum-Γυμναστές 4-7 
“Νίκη μετά από πολύ καιρό”

 

Σε ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις και καλές άμυνες οι Γυμναστές κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1 δείχνοντας να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού .Ανοιχτό ματς στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα και τους Γυμναστές να φτάνουν τελικά στην νίκη μετά από πολύ καιρό με σκόρ 4-7 !!

 

 πινακας02-5

14iagonisitikiprogramma


Συντάκτης Νewsroom 29 Μαρτίου, 2014 15:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV