Ανασκόπησης της 1ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

Συντάκτης Νewsroom 20 Οκτωβρίου, 2013 18:52

Ανασκόπησης της 1ης Αγωνιστικής του 3ου Πρωταθλήματος SOCCER PARK 8×8 allVSall

 Basic CMYK

ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ – Cafe Bar FORUM  12-3


Στην πρεμιέρα λοιπόν του πρωταθλήματος οι ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ αντιμετώπισαν το Cafe Bar FORUM του Περικλή Γακίδη σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ βρέθηκαν αρχικά πίσω στο σκορ με 0-1 και 1-2, μέχρι που “νύχτωσε και ξύπνησαν”, ανεβάζοντας την απόδοσή τους κυρίως στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού και επικρατώντας τελικά με σκορ 12-3

Drink Team – Κουρείον “Μετζιδιές”  4-9

Τα γερά ποτήρια των Drink Team ζαλίστηκαν από τις ψαλιδιές του Μέτζι σε ένα ματς κατά το οποίο η ομάδα του Κουρείον “Μετζιδιές” επέβαλλε από την αρχή του παιχνιδιού το ρυθμό της κι αφού προηγήθηκε αρχικά με 3-0, έφτασε τελικά στη νίκη με σκορ 4-9

Fair Play F.C. – AutoGAS Διαμαντής  3-2

Αγχωτικό τρίποντο στην πρεμιέρα για την Fair Play F.C.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του AutoGAS Διαμαντής που έδειξε να τηρεί το “ευ αγωνίζεσθαι”, αφού η ομάδα του Fair Play F.C. εμφανίστηκε στο γήπεδο με 6 παίχτες με αποτέλεσμα να αγωνισθεί για περίπου 10 λεπτά με 2 παίχτες λιγότερους. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του AutoGAS Διαμαντής έδειξε πως σέβεται την ομάδα του Fair Play F.C. και το “ευ αγωνίζεσθαι”. Η ομάδα του Fair Play F.C. έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 2-1, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκε και με 3-1 πριν η AutoGAS Διαμαντής μειώσει στο τελικό 3-2 στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα το φινάλε να είναι γεμάτο ένταση και πάθος.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ – Cafe Bar DREAM  5-4

“Με κανονιά στο τελευταίο λεπτό γκρέμισαν το Dream”

Στο ντέρμπυ της αγωνιστικής όπως εξελίχτηκε, οι ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ που ήταν καλύτεροι καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πήραν τη νίκη με γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, σε ένα παιχνίδι-ντέρμπυ για 60 ολόκληρα λεπτά με γκολ και θέαμα.

REAL PANTHER – Γυμναστές  3-4

“Επική ανατροπή στο δεύτερο μέρος”

Εύκολη υπόθεση φαινόταν για τους REAL PANTHER οι τρεις βαθμοί, αφού οι Γυμναστές εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα με παίχτη λιγότερο και βρέθηκαν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 3-0. Όλα έδειχναν οτι είχαν τελειώσει, στο δεύτερο όμως μέρος, ξεκίνησε μια αντεπίθεση διαρκείας από τους Γυμναστές οι οποίοι δεν εμφάνισαν σημεία κόπωσης και αφού έφεραν αρχικά το παιχνίδι στα ίσια, κατάφεραν ακόμη και να προηγηθούν με 4-3  μέσα σε ένα δαιμονισμένο εικοσάλεπτο. Με καλές άμυνες στο φινάλε κράτησαν το προβάδισμα και πήραν τελικά τη νίκη ύστερα από μια επική αντροπή.

 1agonistiki


Συντάκτης Νewsroom 20 Οκτωβρίου, 2013 18:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV