Ανανεώσεις, αποχωρήσεις και αλλαγές στην Α.Ε.Δ

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 16 Αυγούστου, 2021 21:40

Ανανεώσεις, αποχωρήσεις και αλλαγές στην Α.Ε.Δ

Δύο ανανεώσεις, δύο αποχωρήσεις και μία αλλαγή σε ρόλο έχει η ομάδα του Διδυμοτείχου.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων η ομάδα του Διδυμοτείχου ανακοίνωσε την παραμονή του 20χρονου Αλεξακίδη και του έμπειρου Γκαϊδατζή.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Σε μια ακόμα πολλή σημαντική ανανέωση προχώρησε η ομάδα μας,καθώς και φέτος θα αγωνίζεται με το τριφύλλι ο έμπειρος μέσος Άρης Γκαιδατζής.Ο Άρης με την εμπειρία του και την συνέπεια του θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα. Καλή σεζόν Άρη!!!


Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας της με ακόμα ένα ποδοσφαιριστή γέννημα θρέμα της Ακαδημίας μας και δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Αλεξακίδη.Ο 20χρονος μπακ-χαφ θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας.Δημήτρη καλή σεζόν.

Αντίστοιχα στο κομμάτι των αποχωρήσεων η ομάδα του Διδυμοτείχου αποδυναμώθηκε και στον άσσο και στην επίθεση.
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Διδυμοτείχου αποχαιρετησε και επίσημα τους Γιώργος Λίτσκα και Δημήτρης Παππά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελούν οι Γιώργος Λίτσκας και Δημήτρης Παππάς με τον έμπειρο επιθετικό να συνεχίζει στην Γ’ εθνική με την ομάδα του Παραλιμνίου ενώ ο ταλαντούχος πορτιέρο στην Super League 2 με την ομάδα του Θεσπρωτού. Η διοίκηση της ΑΕ Διδυμότειχου τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στο σωματείο και τους εύχεται καλή συνέχεια γεμάτη από επιτυχίες.

Όμως τα νεα των πρασίνων δεν σταματάνε εκεί. Η ομάδα του Διδυμοτείχου χαιρετησε τον Χρήστο Γιαννόπουλο ως ποδοσφαιριστή λόγω ενός τραυματισμού και τον καλωσόρισε ως γενικό αρχηγό της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ένας τραυματισμός του Χρήστου Γιαννόπουλου δεν του επιτρέπει να υπηρετήσει τον σύλλογο ως ποδοσφαιριστής.Με κοινή απόφαση του ΔΣ και του Χρήστου ο Χρήστος θα αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού. Μετά από τόσα χρόνια στα γήπεδα και ειδικά στην ομάδα μας έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του και σε συνδυασμό με την όρεξη του για το ποδόσφαιρο θα βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.
Καλή αρχή Χρήστο!!!


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 16 Αυγούστου, 2021 21:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV