Αναμένονται σήμερα οι ανακοινώσεις Θεοδωρικάκου μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 17 Δεκεμβρίου, 2021 11:55

Αναμένονται σήμερα οι ανακοινώσεις Θεοδωρικάκου μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας

Σήμερα, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 αναμένονται ανακοινώσεις από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο με ενδιαφέρον για την περιοχή της Ορεστιάδας.

Προηγήθηκε εχθές, Πέμπτη, η συνάντηση του Υπουργού με τον Δήμαρχο Ορεστιάδας, Βασίλη Μαυρίδη, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης από τον Δήμο Ορεστιάδας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην συνάντηση ο Δήμαρχος Ορεστιάδας έθεσε στον Υπουργό αναλυτικά τα θέματα που απασχολούν τους δημότες ενώ επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο συνεργασίας του Δήμου Ορεστιάδας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι το μείζον θέμα που απασχολεί εδώ και ένα περίπου χρόνο την τοπική κοινωνία αφορά την απόφαση της κυβέρνησης για επέκταση των δομών στο Φυλάκιο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνάντηση του Δημάρχου Ορεστιάδας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο».

Στην Αθήνα, σήμερα 16/12/2021, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης Βασίλειος συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας έθεσε στον κ. Υπουργό αναλυτικά τα θέματα που απασχολούν τους δημότες του Δήμου Ορεστιάδας και είναι αρμοδιότητας του Υπουργείου του.

Στη συνάντηση αυτή, επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο συνεργασίας του Δήμου Ορεστιάδας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Υπουργός επιβεβαίωσε την ξεκάθαρη θέση της Κυβέρνησης όσον αφορά στην συνεργασία της με τις τοπικές κοινωνίες και αύριο θα προβεί σε ανακοινώσεις.


Συντάκτης Νewsroom 17 Δεκεμβρίου, 2021 11:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV