Αναγέννηση Μεταξάδων – Ορφέας Σοφικού 3-0

Συντάκτης Νewsroom 27 Απριλίου, 2014 21:55

Αναγέννηση Μεταξάδων – Ορφέας Σοφικού 3-0

Η Αναγέννηση Μεταξάδων κατάφερε να παραμείνει πρώτη μετά από τρεις αγωνιστικές στα play off  κάνοντας άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος νικώντας εύκολα τον Ορφέα Σοφικού o οποίος πήγε στους Μεταξάδες με πολλές απουσίες.Ο Ορφέας άντεξε στο πρώτο ημίχρονο κρατώντας το μηδέν στην εστία του αλλά το γρήγορο γκολ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου έκανε εύκολα τα πράγματα για την Αναγγένηση,που είχε  έτσι και αλλιώς την υπεροχή  σε όλη την διάρκεια του αγώνα.Χωρίς προβλήματα ο αγώνας για τον διαιτητή Βασιλόπουλο με βοηθούς τον Σκαρλατούδη και τον Γεωργακούδη. Αναλυτικά:

3΄Καλό σουτ του Δάφτσιου έξω από την περιοχή περνάει άουτ.


10΄Σέντρα του Τσομπανούδη  πιάνει την προβολή ο Δάφτσιος  από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα ελάχιστα άουτ,δεξιά από την  εστία του Μπρούτσου.

29΄Κόρνερ του Τσομπανούδη  πιάνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ο Τερζούδης αποκρούει θεαματικά ο Μπρούτσος σε κόρνερ.

34΄Σουτ του Καπουλούδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με αξιώσεις η μπάλα λίγο άουτ.

45΄ΓΚΟΛ!!! 1-0 Φεύγει από αριστερά και κάνει την σέντρα ο Καβουρούδης με προβολή μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ ο Τσομπανούδης.

58΄ΓΚΟΛ!!! 2-0 O Δάφτσιος κερδίζει πέναλτι από τον Τουφάκη και το  εκτελεί εύστοχα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

63΄Κόρνερ εκτελεί ο Τσομπανούδης ,πιάνει ωραία την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Δάφτσιος η μπάλα περνάει λίγα εκατοστά από την αριστερή συμβολή των δοκών του εξουδετερωμένου Μπρούτσου.

65΄Σέντρα του Καμπουρούδη κοντράρει η μπάλα σε αμυνόμενο του Ορφέα Σοφικού και καταλήγει στον Τσομπανούδη που παίρνει την μπάλα με πλάτη γυρνάει και πιάνει το σουτ στο ύψος της μικρής περιοχής μπλοκάρει ο Μπρούτσος.

69΄Σουτ του Καμπουρούδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής άουτ.

70΄Πολύ όμορφο δυνατό σουτ του Καμπουρούδη στην κίνηση η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπρούτσου που δεν μπορούσε να αντιδράσει και αρκέστηκε στο να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας!

79΄ΓΚΟΛ!!! 3-0 Ωραία κάθετη πάσα του Τερζούδη που είδε την κίνηση του Κούζα στην πλάτη της άμυνας του Ορφέα Σοφικού ο τελευταίος με σίγουρο πλασέ νικάει τον Μπρούτσο στο τετ α τετ και γράφει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα

Ρεπορτάζ : Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 27 Απριλίου, 2014 21:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV