Αναβολή της κινητοποίησης για την Παρασκευή 12 Μαρτίου αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα

Συντάκτης Νewsroom 2 Μαρτίου, 2021 16:06

Αναβολή της κινητοποίησης για την Παρασκευή 12 Μαρτίου αποφάσισε η Επιτροπή Αγώνα

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας η διευρυμένη σύσκεψη της Επιτροπής Αγώνα του Δήμου για τις επόμενες κινήσεις μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το ΚΥΤ στο Φυλάκιο

Κύριο θέμα που απασχόλησε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που αποτελούν την Επιτροπή Αγώνα αλλά και την οργανωτική επιτροπή που απαρτίζεται από φορείς της πόλης είναι αν θα πραγματοποιηθούν οι κινητοποιήσεις που είχαν αποφασιστεί και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Μαρτίου στην Κεντρική Πλατεία Ορεστιάδας .

Αποφασίστηκε προσωρινή αναβολή της κινητοποίησης για την Παρασκευή 12/3 προκειμένου να δοθούν σαφείς διευκρινίσεις της κυβέρνησης για τον σχεδιασμό της. Η επιτροπή θα εκδόσει σχετικό δελτίο τύπου για τις αναλυτικές αποφάσεις ενώ ακολουθούν δηλώσεις των συμμετεχόντων.


Η επιτροπή δεν είναι ικανοποιημένη από την απόφαση της κυβέρνησης ενώ η αναβολή δόθηκε για να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση τις προθέσεις τις για τις δύο δομές στην Κοινότητα Φυλακίου, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ορεστιάδας:


Συντάκτης Νewsroom 2 Μαρτίου, 2021 16:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV