Ανάρτηση δασικών χαρτών σε Έβρο και Καβάλα

Συντάκτης Νewsroom 20 Ιουλίου, 2011 07:56

Η  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της που αφορά την προστασία των Δασών και Δασικών εκτάσεων και την διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας ανήρτησε δασικούς χάρτες στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου και Καβάλας.


Στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου ο δασικός χάρτης αφορά την  Τοπική Κοινότητα Άνθειας, της Δημοτική Ενότητα Τραϊανούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης και στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας  αφορά την τοπική κοινότητα Ξεριά του Δήμου Νέστου.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα υποβολής αντίρρησης μέχρι τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2011, ενώ για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή η προθεσμία επεκτείνεται έως την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011.

Η υποβολή της αντίρρησης  γίνεται στην Δ/νση Δασών Έβρου και Δ/νση Δασών Καβάλας αντίστοιχα.

Η  Αποκεντρωμένη Διοίκηση   Μακεδονίας-Θράκης με τις Δασικές Υπηρεσίες της έχει προγραμματίσει την ανάρτηση   δασικών χαρτών   σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Ημαθίας, Κιλκίς, Σερρών, Χαλκιδικής, Πέλλας, Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Έβρου) και θα αφορά  έκταση ενός (1) εκ. στρεμμάτων.

 

Δελτίο Τύπου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης

 


Συντάκτης Νewsroom 20 Ιουλίου, 2011 07:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV