Ακόμη ένας θάνατος από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 29 Μαρτίου, 2020 16:49

Ακόμη ένας θάνατος από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Έναν ακόμη νεκρό από κορωνοϊό μετρά η Ξάνθη, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας ηλικιωμένος κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Τον τρίτο νεκρό από κορονοϊό μετράει η Ξάνθη, καθώς ακόμη ένας ηλικιωμένος άνδρας που είχε βρεθεί θετικός στον ιό κατέληξε. 


Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης  και έχασε τη μάχη μέσα στη νύχτα. 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Xanthinea.gr, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς από την περιοχή.

Από κορωνοϊό είχαν πεθάνει τις προηγούμενες ημέρες ένας ηλικιωμένος από τον Εχίνο και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό.

Κατά την ίδια ιστοσελίδα, αυξάνεται και ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή της Ξάνθης, καθώς δύο στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Την Παρασκευή ο Έβρος θρήνησε τον πρώτο νεκρό, έναν 61χρονο από την περιοχή των Φερών ο οποίος νοσηλευόταν επίσης στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Πλέον ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στην Περιφέρεια ανέβηκε στους 4, ενώ οι τρεις από αυτούς νοσηλευόντουσαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης που αποτελεί και το νοσοκομείο αναφοράς για τους ασθενείς με κορονοϊό. Αναφορικά με τα νέα κρούσματα επίσημη ενημέρωση για το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αναμένεται από αύριο, Δευτέρα, καθώς για σήμερα, Κυριακή 29 Μαρτίου δεν θα εκδοθεί Δελτίο Τύπου από τον Διοικητή του ΠΓΝΑ.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 29 Μαρτίου, 2020 16:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV