Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Θύμιος Σώκος για το μέλλον του Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 5 Απριλίου, 2011 11:40

Tην πεποίθησή του ότι ο Έβρος, με την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και επενδύσεων μπορεί να μετατρέψει την κρίση σε ευκαιρία, εξέφρασε χτες (Δευτέρα 4 Απριλίου 2011) από την Αλεξανδρούπολη ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας- Θράκης κ. Θύμιος Σώκος μετά την ολοκλήρωση σειράς συναντήσεων εργασίας με τις βουλευτές Έβρου κ.κ. Ελένη Τσαούση και Όλγα Ρενταρή- Τεντέ, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Γεωργία Νικολάου, το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Νικόλαο Δαστερίδη και τα στελέχη των υπηρεσιών της Α.Δ.Μ.Θ.


Τα έργα του Ε.Σ.Π.Α, οι οδικοί άξονες, η περιφερειακή οδός της Αλεξανδρούπολης, τα λιμενικά έργα, η σχολική στέγη καθώς και η διαχείριση των απορριμμάτων ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στην ατζέντα των συσκέψεων που είχε ο κ. Σώκος ο οποίος επισκέφθηκε έργα που χρηματοδοτούνται από το Ε.Σ.Π.Α (αποχέτευση ακαθάρτων περιοχής Αγ. Βασιλείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, βελτίωση εθνικής οδού- τμήμα Αλεξανδρούπολη Απαλός) καθώς και το τελωνείο των Κήπων.

«Ο Έβρος αποτελεί πρόκληση για όλους μας αλλά κυρίως για τους κατοίκους του, οι οποίοι υπερασπίζονται την ανάπτυξη του τόπου τους και την αξιοπρέπειά τους. Μπορούμε να αλλάξουμε το τοπίο με έργα και δράσεις εκμεταλλευόμενοι τα πολλά και σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου.

Με πρωταγωνιστές τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού, τους γνήσιους εκφραστές της τοπικής κοινωνίας αλλάζουμε το μοντέλο ανάπτυξης αξιοποιώντας τους φυσικούς πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής» επεσήμανε στις δηλώσεις ο κ. Σώκος.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Συντάκτης Νewsroom 5 Απριλίου, 2011 11:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV