Αθάνατα.. Ελληνικά Ξενύχτια Νο2 (απο τον Τάσο Μπιμπισίδη)

Συντάκτης Τάσος Μπιμπισίδης 2 Νοεμβρίου, 2010 19:18

Αθάνατα.. Ελληνικά Ξενύχτια Νο2 (απο τον Τάσο Μπιμπισίδη)

 

Με κυρίαρχα moto του φετινού χειμώνα ατάκες όπως.. ”δύσκολες εποχές”, ”no money, no party” ή το πλέον all time classic ”χτύπησε η οικονομική κρίση”, είναι πολύ in fashion να κλείνεσε στους πέντε τοίχους, τσικουνεύοντας ακόμη και το 1 ευρώ που κοστίζει μια συσκευασία ποπ κορν (ή άλλης παρεμφερής ανθυγειηνής τροφής) που συνοδεύει ως ήθηστε τις κρύες νύχτες στην περιπλάνηση σου στον ξεχυλισμένο απο βλακεία κόσμο της Τv! Αλλά όλα αυτά μάλλον συμβαίνουν κάπου αλλού, αφού και μαγαζιά ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, και οι πρεμίερες σε θέατρα, μπουζούκια και μουσικές παραστάσεις πάνε και έρχονται, ενώ οι σταθερές βόλτες στη νύχτα δεν σταματούν ποτέ!


 

Νο1: Ραντεβού έδωσαν το βράδυ της 29ης του Οκτώμβρη ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου, για να συναντηθούν ξανά επι σκηνής μετά απο 7 χρόνια! Ωστόσο τεχνικά προβλήματα τους εμπόδισαν και έτσι το ραντεβού μεταφέρθηκε για την επομένη! Το Διογένης Studio υποδέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου ενά απο τα πιο αναμενώμενα προγράμματα της φετινής σεζόν! Πρεμιέρα λαμπερή, με τους απαραίτητους κλασσικούς κοσμικούς κύκλους στα καλύτερα τραπέζια, αλλά και τους συντρόφους των δύο καλλιτεχνών, Τόνυ Μαυρίδη και Υβόννη Μπόσνιακ! Η Έλενα Παπαρίζου με εκρηκτικό mood, πάντα μοναδική και sexy μέσα στο καυτό ολόχρυσο Roberto Cavalli φόρεμά της, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό παρέα με εντυπωσιακές χορεύτριες, και το pop ύφος που την χαρακτηρίζει! Ο Αντώνης Ρέμος, χαρούμενος και ενεργητικός, παρά τα όσα έχουν απασχολήσει τελευταία τα μέσα σχετικά με τη δεινή οικονομική του κατάσταση και τη διαμάχη με την πρώην εταιρία του, τραγούδησε με πάθος όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, ενώ δεν άργησε και η στιγμή όπου οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν στο stage κάνοντας ένα διασκεδαστικό medley! Νωρίτερα, νεαροί τραγουδιστές βολτάρουν επι σκηνής ενώ ξεχωριστή θέση κατέχει ένα κουβανέζικο γκρουπ που παρασύρει αβίαστα σε latin party-break. Την σκηνοθεσία έχει κάνει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης, ο οποίος υπογράφει και την σχεδίαση των κουστουμιών της παράστασης.

No2: Μια μέρα πριν, στον Βοτανικό στήθηκε ένα stage που επικοινωνεί από παντού με το κοινό, καταργώντας στερεότυπα και απόστασεις, φέρνοντας ”τα ίσια ανάποδα”. Ατμόσφαιρα club και cabaret, με λαικορόκ style που μπερδεύει αλλά εύκολα αγαπιέται! ”Τα ίσια ανάποδα” είναι το νέο του hit αλλά και ο τίτλος του show που ξεκίνησε να παρουσιάζει εκεί ο Γιώργος Μαζωνάκης, παρέα με την αποθεωτική Πάολα, τους Vegas και τον Νικηφόρο. Ο Μαζώ παρουσιάζει νέα τραγούδια αλλά και παλίες του επιτυχίες που δίνουν την αφορμή για ένα ανατρεπτικό show απο αυτά που μόνο ο ίδιος ξέρει να παρουσιάζει!

Η Πάολα (συχνά σχεδόν αστεία) είναι τόσο ιδιαίτερη που γρήγορα ξεπερνάς το σοκ της πρώτης ματιάς απο την πανδεσία τρέσας, στρας, πούλιας και αυγερινού που την συνοδεύει (ασχολίαστο το οτι φοράει άλλο παππούτσι στο ένα πόδι και άλλο στο άλλο)!!! Υπερβολή που την θαυμάζεις γιατί είναι πραγματικά υπερβολικά υπερβολική (σπάνιο)! Ωστόσο ξέρει και ξεχωρίζει ευχάριστα, συναντά τον Μαζωνάκη και δίνει το δικό της στίγμα. Οι Vegas συμπαρασύρουν στη δίνη τους το φιλοθεάμον, τραγουδώντας και χορεύοντας, ενώ ο Νικηφόρος τραγουδά «Υποσχέσου» και πολλά άλλα hit της εποχής (κάτι σαν ωδή στον Μιχάλη Χατζηγιάννη). Τα ίσια ανάποδα ωστόσο ήρθαν και στο θέμα του ”λέλουδου”, καθώς το γαρίφαλο δεν σερβιριζόταν στον πελάτη απο την παραδοσιακή λουλουδού, αλλά απο καλήγραμμους νέους! Γαρίφαλα πέταξαν μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Γίωργος Λιάγκας, ο Νίκος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

No3: Πρεμίερα έκαναν λίγες μέρες πριν και η Δέσποινα Βανδή με τον Πάνο Καλλίδη στο VOX, με πρόγραμμα του λαού και αφίσα στην οποία δείχνουν τουλάχιστον αγνώριστοι, ενώ ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα σηκώθηκαν απο τις φυλλωσιές και το παγκάκι όπου κάθονται στην δική τους αφίσα και ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στην Ιερά Όδο! Λίγο πιο κάτω, με τεράστια επιτυχία συνεχίζεται το ”Face 2 Face” show της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα, αλλά και οι εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους Μαρτάκη, Βρεττό, Φουρέιρα στο Άνοδος Stage. Τέλος, πρεμίερα έκανε και ο Γιάννης Πλούταρχος στο Cosmos Stage, αλλά και όλες οι αναμενώμενες θεατρικές παραστάσεις της φετινής σεζόν, με πλούσιο θεατρικό ρεπερτόριο όπως κάθε χρόνο.

No4: Και μέσα σε όλα αυτά χάρηκαν πολλοί με την είδηση πως οι Bon Jovi έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία στις 20 Ιούλιου του 2011 στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάτι που ανακοινώθηκε στο επίσημο site τους!!! Μάλιστα σύμφωνα με αυτό, η προπώληση των εισητηρίων θα ξεκινήσει στις 11 Νοεμβρίου, ενώ η παραγωγή είναι της εταιρίας του Ντέμη Νικολαίδη (Eleven Concerts). Πρόκειται για την πρώτη live εμφάνιση των Bon Jovi στην Αθήνα, οι οποίοι θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους με τίτλο «The Circle Tour» στις 8 Ιουνίου και θα επισκεπτούν 24 πόλεις, ανάμεσά τους και την ελληνική πρωτεύουσα! Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 50 έως 350 ευρώ και περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο www.eleventickets.gr.

Τάσος Μπιμπισίδης

 


Συντάκτης Τάσος Μπιμπισίδης 2 Νοεμβρίου, 2010 19:18

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV