Αθάνατα ..Ελληνικά Ξενύχτια!!! (από τον Τάσο Μπιμπισίδη)

Συντάκτης Νewsroom 22 Σεπτεμβρίου, 2010 19:27

Αθάνατα ..Ελληνικά Ξενύχτια!!! (από τον Τάσο Μπιμπισίδη)

 

Μπορεί το καλοκαίρι να μας έχει χαιρετήσει (τουλάχιστον ημερολογιακά), μπορεί ο χειμώνας που έρχεται να θεωρείται ήδη βαρύς (τουλάχιστον οικονομικά), μπορεί η τσέπη να είναι άδεια (τουλάχιστον των περισσοτέρων).. αλλά τα αθάνατα ελληνικά πατροπαράδοτα ξενύχτια σε πίστες και μουσικές σκηνές παρέα με ακριβοπληρωμένες μποτίλιες νοθευμένου (ως ήθηστε) αλκοόλ και μαραμένων τσαλαπατημένων γαρυφάλλων… καλά κρατούν!!!


Πολλά και φέτος τα μουσικά σχήματα που ετοιμάζονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των απανταχού μουσικόφιλων, με συνεργασίες φωτιά, εντυπωσιακά show, απρόσμενα μουσικά μπερδέματα και προγράμματα που προσμένουμε πως και πως!


Σίγουρα το σχήμα που όλοι περιμένουν είναι η μεγάλη συνεργασία της χρονιάς που έχει ανακοινωθεί εδώ και πολλούς μήνες! Το εντυπωσιακά ευρύχωρο ‘’Αθηνών Αρένα’’, φαίνεται να είναι όπως και πέρυσι ασφυκτικά γεμάτο, αφού εκεί θα φιλοξενηθεί το show της απόλυτης Άννας Βίσση και του απόλυτου Σάκη Ρουβά! Μετά από 13 χρόνια οι δύο μεγαλύτεροι σταρ της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους και το σίγουρο είναι ότι το θέαμα θα είναι φαντασμαγορικό, καθώς μετά το ‘’The Fabulous Show’’ που παρουσίασε πέρυσι η Άννα στον ίδιο χώρο ο πήχης έχει ανέβει! Τα ιδιαίτερα σκηνικά που λέγεται ότι θα υπάρχουν, τα απρόσμενα ντουέτα και η μοναδική ενέργεια των δύο καλλιτεχνών σε συνδιασμό με εντυπωσιακά χορευτικά από 10μελές μπαλέτο (με την καθοδήγηση γνωστής αμερικανίδας χορογράφου) αναμένεται να προσελκύσουν έστω και για μια φορά όλους όσους νυχτοπερπατούν! Το Show σκηνοθετεί η Κριστίν Κρόκος και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου!

 


Ακριβώς απέναντι (δηλαδή στο ‘’Άνοδος Stage’’) και δύο εβδομάδες νωρίτερα (δηλαδή την 1η του Οκτώβρη) ξεκινά τις εμφανίσεις της με σχήμα νεανικό η Νατάσα Θεοδωρίδου! Ο Κώστας Μαρτάκης, ο Ηλίας Βρεττός και η Ελένη Φουρέιρα θα μας κρατούν συντροφιά μέχρι να ανέβει στην σκηνή, η αγαπημένη του λαού και του κάθε πονεμένου χωρισμένου, Νατάσα για να τα σβήσει όλα τραβώντας κόκκινη γραμμή! Σχήμα που ακολουθεί πετυχημένη εμπορική συνταγή και που θα εισπράξει σίγουρα την αναμενόμενη επιτυχία!

 

 

 

 


Αρχές Νοέμβρη υπολογίζουν να ανεβούν στο stage του ‘’Διογένης Studio’’ επί της Συγγρού, η αγαπημένη ζουμερή Έλενα Παπαρίζου και ο Αντώνης Ρέμος! Ενδιαφέρον σχήμα, όντας και οι δύο ιδιαίτερα αγαπητοί, και αν σκεφτεί κανείς πως η Έλενα απέχει από τις πίστες σχεδόν 2 χρόνια, αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρον το στοίχημα που λέγεται ότι έχουν βάλει οι δύο καλλιτέχνες! Ποιο είναι αυτό? Ποιος θα καταφέρει πρώτος να χάσει 10 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν!

‘’Τά Ίσια Ανάποδα Show’’ διάβασα με λαμπρά επιχρυσωμένα γιγαντιαία γράμματα στον ‘’Βοτανικό’’ περνώντας αμέριμνος ένα βράδυ από την Ιερά Οδό, και εύκολα διαπίστωσα πως εκεί θα φιλοξενηθεί το show του Γιώργου Μαζωνάκη με μότο το νέο του hit! Στην παρέα του η σκληρά λαϊκή Πάολα, οι Vegas και ο ‘’Υποσχέσου’’ Νικηφόρος! Προγραμματισμένη πρεμιέρα 29 Οκτώβρη (νωρίτερα το σχήμα θα βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα στην ‘’Πύλη Αξιού’’).

Λίγο πιο κάτω, πάντα επί Ιεράς Οδού και συγκεκριμένα στο ‘’ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ’’, από Νοέμβρη θα συνεχίσουν την επιτυχία της περσινής σεζόν ο αγαπημένος όλων Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα! Μάλιστα είναι σχεδόν βέβαιη η συμμετοχή έκπληξη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο σχήμα, που αναμένεται να εμφανίζεται ως guest star δίνοντας το μοναδικό ροκ ύφος του στο πρόγραμμα! Τώρα πως δένουν όλα αυτά? Θέληση και θετική ενέργεια να υπάρχει!

Ακριβώς δίπλα, στο ‘’VOX’’, έρχεται πιο λαϊκή από πότε όπως λέγεται, η Δέσποινα Βανδή, κάνοντας άλλη μια προσπάθεια να επιβιώσει καλλιτεχνικά στους χαλεπούς αυτούς καιρούς! Μαζί της ο Πάνος Καλλίδης συντροφιά με νέα ταλέντα που θα τους πλαισιώνουν!

Απέναντι της ωστόσο.. μόλις περάσεις τον δρόμο, μπορείς να συναντήσεις τον NOTIS, που ξεκινά στα τέλη Οκτώβρη τις εμφανίσεις του στο πρώην Άκρον! Το μαγαζί που εγκαινίασε πέρυσι ο Γιάννης Πλούταρχος και ονομάζεται πλέον ‘’ΙΕΡΗ ΘΕΑ‘’ (!) θα φιλοξενήσει τον Νότη Σφακιανάκη που εμφανιζόταν τον προηγούμενο χειμώνα στο ‘’Ωδείων’’, μαγαζί που φέτος θα φιλοξενεί τον Γιάννη Πλούταρχο, κοινώς.. ανταλλαγή!

 

Στο ‘’THEATRO’’, καθαρόαιμο λαϊκό νυχτομάγαζο, εμφανίζεται ήδη η οικογένεια Κουρκούλη, πλην του λίγων μηνών βρέφους τους! Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου θα δώσουν την σκυτάλη τον Δεκέμβρη στον Βασίλη Καρρά και την Έλλη Κοκκίνου που θα εμφανιστούν στον ίδιο χώρο! 

Για πιο μουσικές, εντέχνου γωνία, καταστάσεις.. η ‘’Ακτή Πειραιώς’’ θα φιλοξενεί τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη, ενώ σε ρόλο έκπληξη στο σχήμα θα συμμετέχει εκτός απροόπτου ο μοναδικός και σπουδαίος Διονύσης Σαββόπουλος, στοιχεία που προμηνύουν πρόγραμμα με κέφι, πολύ χιούμορ και αυθεντικές μουσικές περιπλανήσεις!!!

Ο ‘’Σταυρός Του Νότου Plus’’ από 15 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει και φέτος την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που με την μοναδική φωνή της και το νεανικό πρόγραμμα που ετοιμάζει θα έχει σίγουρα την αναμενόμενη επιτυχία όπως και τον περασμένο χειμώνα! Μαζί της ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς! Ακόμη στην κεντρική σκηνή του ‘’Σταυρού Του Νότου’’ θα εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος, ενώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη επιστρέφει η Αρλέτα παρέα με τον Λάκη Παπαδόπουλο!

Κλείνοντας.. συνεχίζουν από πέρυσι στο ‘’FEVER’’ ο Γιάννης Πάριος και ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Πάνος Κιάμος στο ‘’POSSIDONIO’’  και ο Σταμάτης Γονίδης με τον Νίνο στο ‘’ΘΕΑ’’!!! Ακόμη στο ‘’REX’’, στο κέντρο της Αθήνας, η Νίνα Λοτσάρη θα παρουσιάσει ένα μοναδικό υπερθέαμα με εντυπωσιακά σκηνικά, πολλούς χορευτές και αξιόλογους νέους τραγουδιστές βασιζόμενο στα σημαντικότερα μιούζικαλ όλων των εποχών και τέλος.. στο ‘’Κέντρο Αθηνών’’ γίνονται συζητήσεις με την Χάρις Αλεξίου και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη (τίποτα ωστόσο δεν είναι σίγουρο) ενώ η μεγάλη συνεργασία της Μαρινέλλας με τον Πασχάλη Τερζή ναυάγησε καθώς ο δεύτερος αποφάσισε να αποσυρθεί από τις πίστες.

Καλό Μουσικό Χειμώνα… Τάσος Μπιμπισίδης

 

 


Συντάκτης Νewsroom 22 Σεπτεμβρίου, 2010 19:27

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV