Αγιασμός παρουσία του Περιφερειάρχη στις Φέρες

Συντάκτης Νewsroom 13 Σεπτεμβρίου, 2011 07:06

Αγιασμός παρουσία του Περιφερειάρχη στις Φέρες

Στις Φέρες για τον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, ενώ δεσμεύτηκε για νέο σχολικό συγκρότημα.


Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, μιλώντας στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της σχολικής περιόδου που έγινε το πρωί στο Γυμνάσιο και Λύκειο Φερών.
«Θέλω να σας δηλώσω μέσα από την ψυχή μου ότι είστε μια εξαιρετική γενιά, είστε η καλύτερη γενιά της χώρας μας τα τελευταία χρόνια. Μια γενιά η οποία δεν χαρίζεται σε κανέναν και χρησιμοποιεί την γλώσσα της αλήθειας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακίδης και πρόσθεσε οι νέοι σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία αποτελούν το μέλλον του έθνους μας.
Ο κ. Γιαννακίδης ανακοίνωσε επίσης ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ανταποκρινόμενη στο αίτημα του δήμου Αλεξανδρούπολης, θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή καινούργιου σχολικού συγκροτήματος για τους μαθητές της Δημοτικής Ενότητας Φερών.

Στον χαιρετισμό της η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου εξέφρασε τη συγκίνηση της, που είχε την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι κοντά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς στη σημαντική αυτή στιγμή, την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τόνισε: «Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει. Με εργασία, με συνεργασία, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη, με προγραμματισμό και με την ενθάρρυνση από τους δασκάλους σας, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς. Εμείς όλοι σας αγαπάμε, σας αφουγκραζόμαστε, είμαστε δίπλα σας. Να είστε αισιόδοξοι».

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Γεώργιος Ούστογλου, ο αντιδήμαρχος Φερών Νικόλαος Γκότσης, ο διευθυντής του σχολείου, καθηγητές, γονείς και οι τοπικές αρχές.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης


Συντάκτης Νewsroom 13 Σεπτεμβρίου, 2011 07:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV